Ghidul filmelor pentru weekend - 18-19 martie 2017.Movie Guide - 20 cele mai bune filme ale weekend-ului!

În rubrica noastră de recomandări de filme vă recomandăm 20 de filme, vrem să vă ajutăm puțin în privința filmelor pe care le puteți viziona cu familia, cu prietenii sau pur și simplu dacă vă petreceți weekendul singuri. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

Un câine, doi câini (1989) - 18.03., sâmbătă 10:25, Film+

Dacă există un lucru pe care Scott Turner (Tom Hanks), un om de o precizie ciudată, nu îl suportă, acela este mizeria. Dar atunci când trebuie să-l adopte pe Hooch, un câine deosebit de obraznic, lumea lui atent controlată este distrusă. Nu numai că acest cățeluș tulbură idila în devenire a lui Turner și Emily (Mare Winningham), dar are și puterea de a influența cariera stăpânului său. Dar Turner nu prea are de ales, deoarece Hooch este singurul care îl recunoaște pe ucigașul stăpânului său. Perechea improbabilă și nepotrivită de oameni și câini intră în război unul împotriva celuilalt, aproape literalmente la gâtul celuilalt.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, crime
Regizor: Roger Spottiswoode

Sinopsis film: Un adevărat clasic cu Tom Hanks și un câine nespus de drăguț. Acesta nu este doar un film despre o comedie polițistă canină mestecată până la os, este o comedie polițistă canină cu majusculă!

Hoții de artă (2009) - sâmbătă 18 martie, 14:55, TV2

Charles, Roger și George lucrează de zeci de ani ca agenți de securitate la muzeu. În acest timp, nu numai că au ajuns să iubească exponatele, dar au ajuns și să le iubească. Dar obiectele pe care le iubesc sunt în pericol. Noul curator dorește să reorganizeze colecția, astfel încât obiectele vechi să fie mutate în altă parte. Cei trei bătrâni decid să salveze relicvele. Aceștia pun la cale un plan inedit, pătrunzând în muzeu și înlocuind obiectele prețioase cu falsuri. Hoții de artă amatori se pun pe treabă, dar evenimentele nu decurg conform planului.

Műkedvelő műkincsrablók (2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, crime
Regizor: Peter Hewitt

Recomandare de film.

Julie & Julia - Două femei, o rețetă (2009) - sâmbătă 18.03.15, 15:15, RTL Klub

Viața lui Julie Powell nu a fost tocmai cea mai reușită. Singura ei pasiune este gătitul, despre care scrie pe blog. Tocmai s-a mutat la Paris împreună cu soțul ei și habar nu are ce să facă în timpul liber. Cele două femei sunt unite de o dragoste inepuizabilă pentru bucătăria franceză.

Julie & Julia - Két nő, egy recept (Julie & Julia, 2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: film biografic, romantism, comedie, dramă
Regizor: Nora Ephron

Recomandare de film.

Leziuni (2015) - sâmbătă, 18.03.2015 15:45, HBO2

Concussion este o dramă cinematografică care se concentrează asupra unei echipe de fotbal american ai cărei jucători suferă contuzii severe și leziuni grave în timpul jocului. Filmul arată modul în care Federația Internațională de Fotbal a negat accidentele jucătorilor, care nu erau din vina lor.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, sport, dramă
Regizor: Peter Landesman

Sinopsis: Will Smith va înfrunta întreaga ligă de fotbal dacă va fi nevoit.

Prințul Egiptului (1998) - sâmbătă, 18.03.1998 15:50, Super TV2.

Moise și Ramses sunt crescuți ca și copiii lui Faraon. Nici unul dintre ei nu știe că Moise este de fapt un copil evreu care a fost ascuns de soldații lui Faraon chiar înainte ca regina să-l găsească. Dar Moise trebuie să-și descopere rădăcinile, pentru că are o sarcină mai mare decât a îndrăznit să viseze: să elibereze poporul evreu la porunca lui Dumnezeu.

Egyiptom hercege (1998)

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animat, muzical
Regia: Brenda Chapman, Steve Hickner

Sinopsis: O poveste de neuitat cu melodii de suflet.

Campionii inimii (2009) - sâmbătă 18.03.2009 16:30, Cool Tv

Michael Oher(Quinton Aaron) este unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american, dar drumul său spre succes a fost anevoios. Adolescent leneș, Michael o întâlnește într-o zi pe Leigh Anne(Sandra Bullock), moment care se dovedește a fi definitoriu în viața amândurora: Anne și soțul ei îl iau în brațe pe tânărul de culoare. Michael, un băiat de statură uriașă, dar și foarte pios și retras, provoacă multe probleme noii sale familii pentru a găsi drumul spre el.

A szív bajnokai 2009

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, sport, dramă
Regizor: John Lee Hancock
Sinopsis: Film sportiv palpitant cu o interpretare a Sandrei Bullock, premiată cu Oscar.

Interns (2013) - Sâmbătă, 18.03.2013 16:40, Cinema+

Nick(Owen Wilson) și Billy(Vince Vaughn) sunt vânzători care pot vinde orice oricui. Dar, pe măsură ce trece timpul, compania pentru care lucrează dă faliment, iar cei doi prieteni în vârstă trebuie să o ia de la zero. Într-o zi, lui Billy îi vine o idee revoluționară în cap: ar trebui să aplice pentru un stagiu la Google, cel mai bun loc de muncă din lume. Există doar o singură problemă: cei doi foști vânzători nu sunt chiar genii în domeniul informaticii și se pare că au puține șanse să câștige în fața a sute de absolvenți de universități cu înaltă calificare, într-o competiție acerbă.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Shawn Levy
Sinopsis: Doi actori amuzanți de la Google, una dintre cele mai mari companii din lume, îi fac pe toți să râdă, inclusiv pe noi.

Fantoma scuzelor (2009) - sâmbătă, 18 martie, 18:50, Cool TV

Connor Mead este un fotograf de celebrități, iubește libertatea, vibrațiile bune și femeile, în această ordine. Este un burlac înnăscut care găsește că este absolut potrivit să se despartă de trei dintre prietenele sale deodată, în timpul unei conferințe telefonice. Dar fratele său este un alt fel de pește, iar petrecerea de nuntă de la nunta fratelui său nu este prea impresionată de isprăvile seducătoare ale fratelui său. Cea care apreciază cel mai puțin este vechea lui prietenă Jenny, singura insensibilă la isprăvile lui. Connor pare să fie capabil să strice singur nunta fratelui său, dar în noaptea dinaintea zilei mari, este bântuit de apariția unchiului Wayne, fostul burlac afemeiat și idolul etern al eroului nostru. El este vizitat de fantomele fostelor sale prietene: ele îl iau cu ele, transportându-l în trecut și în viitor pentru a se confrunta cu numeroasele sale relații distruse, ruinate și distruse.

Excsajok szelleme (2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, romantism, fantezie
Regizor: Mark Waters
Recenzie de film .

Terminal (2004) - sâmbătă, 18.03.18. 21:00, Prime

Viktor Navorski călătorește la New York, dar la aeroportul John F. Kennedy află că o lovitură de stat în țara sa din Europa de Est a dus la eliberarea unui pașaport dintr-o țară care nu există și i se refuză intrarea în America. Atâta timp cât războiul continuă, el nu poate călători acasă sau în altă parte, nici măcar nu poate părăsi aeroportul. Săptămânile, lunile trec, iar lumea lui se reduce la Terminal. Este o lume absurdă în care întâlnește binele și răul, meschinăria și pretențiile, dar găsește și dragostea. După un timp, Viktor devine minunea aeroportului, praful birocraților și coșmarul șefului securității.

Terminál (2004)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, dramă
Regizor: Steven Spielberg
Sinopsis: Un regizor legendar, un actor legendar, un pic de umor subtil și un film fantastic.

Dacă e nevoie de o crimă (1996) - 18.03., sâmbătă 22:55, Super TV2

O serie de crime oribile au loc în orașul Clanton din Mississippi. Mai întâi, doi bărbați albi violează și bat o fetiță afro-americană de numai zece ani, ceea ce duce la uciderea făptașilor de către tatăl acesteia. Trebuie să fie judecat pentru crimele sale, dar în sudul plin de prejudecăți, nu se poate aștepta la nimic bun. Avocații săi, Jake(Matthew McConaughey) și Ellen(Sandra Bullock), vor risca totul pentru a lupta pentru un verdict corect.

Ha ölni kell (A Time to Kill)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller, dramă
Regizor: Joel Schumacher
Sinopsis: O temă importantă într-o realizare captivantă.

Bilko (1996) - 19.03., duminică 14:20, Cinema+

Un nou venit a sosit pe scena principală a lui Bilko. Un soldat obișnuit cu disciplina și seriozitatea, este șocat să constate că tovarășii săi, cu comandantul lor în frunte, pariază pe cel mai mic țânțar, iar escadrila rivalizează cu cel mai extremist cazinou din Las Vegas. Într-o zi, însă, viața lor lipsită de griji este amenințată, iar Pentagonul trimite inspectori la bază în persoana maiorului Thorn, care este dușmanul de moarte al lui Bilko, pe bună dreptate. Dar nu aceasta este cea mai mare problemă a lui Bilko: prietena lui i-a dat un ultimatum de 30 de zile: dacă nu are inelul de aur pe deget după o lună, Bilko este concediat. Ingeniosul sergent major intră imediat în acțiune.

Bilko főtörzs (Sgt. Bilko, 1996)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Director: Nat Hiken
Sinopsis: Comedie amuzantă cu Steve Martin și Dan Aykroyd.

Hacsi - Cel mai loial prieten (2009) - Duminică, 19.03.2009 14:40, Prime

Parker Wilson(Richard Gere), un profesor universitar, găsește într-o zi un câine într-o gară din Bedridge. Wilson îl ia acasă cu intenția de a-i găsi proprietarul. Soția sa, Cate(Joan Allen), este reticentă în a accepta noul prieten cu patru picioare, dar în cele din urmă acceptă ideea. Între timp, ea numește câinele Hacii. Proprietarul, însă, nu vrea să vină să revendice cățelul orfan.

Hacsi - A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog's Story, 2009/

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, familie
Regizor: Lasse Hallström
Sinopsis: Unul dintre cele mai emoționante și emoționante filme cu câini din toate timpurile.

Focus - Aparențele înșeală (2015) - duminică, 19 martie, 16:25, HBO

Un escroc veteran (Will Smith) este regele escrocilor, dar este și dornic să transmită mai departe abilitățile dobândite. El decide să ia sub aripa sa o femeie tânără și drăguță (Margot Robbie), dar lucrurile se complică după ce încep să dezvolte sentimente unul pentru celălalt. Bărbatul rupe apoi complet relația și, câțiva ani mai târziu, ei merg pe drumuri separate, încercând să culeagă același băiat de aur. Numai că nu sunt singurii care urmăresc fabulosul premiu...

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, crimă, comedie, romantism
Regia: Glenn Ficarra, John Requa
Sinopsis: Will Smith este un escroc adevărat.

12 Years a Slave (2013) - 19.03., duminică 18:25, Film Café

Solomon Northup este un respectabil și respectat violonist newyorkez la începutul anilor 1840. Dar, într-o zi, este prins în capcană, vândut ca sclav și forțat să îndure forme de suferință pe care nu și le-ar fi imaginat nici în cele mai negre coșmaruri. Situația ei devine din ce în ce mai disperată după ce este luată în primire de nemilosul Edwin Epps. Petrece 12 ani în sclavie și, în ciuda nenumăratelor încercări de a-l înfrânge, refuză să renunțe la luptă. Soarta îl aduce în cele din urmă împreună cu un tâmplar canadian care este ultima rază de speranță din viața lui.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, istoric, biografic
Regizor: Steve McQueen
Cel mai bun film al anului 2013!

Mâna dreaptă și mâna stângă a diavolului (1970) - duminică 19.03.19, 18:30, Cinema+

Joe se întoarce acasă după o călătorie lungă, când are o neînțelegere într-un pub de pe marginea drumului. Nu-i mare lucru, el împușcă doi vânători de recompense de doi bani și îl duce pe prizonierul rănit al tâlharilor de la drumul mare înapoi în oraș, unde este ținut de trei reprobabili care sunt în cârdășie cu fratele său. Se întreabă doar de ce fratele său poartă o insignă de șerif. Șeriful nu este prea încântat de fratele său, pentru că îl cunoaște. De fiecare dată când a fost prin preajmă, s-a întâmplat ceva. Iar acum, fratele, cunoscut drept "mâna dreaptă a diavolului", este deranjat de oamenii puternici din zonă, care îi hărțuiesc pe coloniștii mormoni din zonă pentru a-i determina să plece și să le ia pământurile.

Az ördög jobb és bal keze (Lo chiamavano Trinita, 1971)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: western, comedie
Regizor: Enzo Barboni
Recenzie de film: Terence Hill și Bud Spencer sunt încă de neuitat.

Terence Hill's Terence Hill (2008) - 19.03., duminică 18:40, Viasat3

Ben este cel mai faimos vânător de comori din lume. Soția sa, Tess, s-a săturat de cei opt ani de căsnicie cu soțul ei și de urmărirea fără succes a comorii cunoscute sub numele de Răscumpărarea Reginei, care zace pe fundul mării din 1715. După o despărțire de soțul ei și o urmărire a viselor, Tess devine matelot pe un iaht de lux. În același timp, Ben descoperă un indiciu sigur. El se strecoară la noul loc de muncă al fostei sale soții și încearcă să-l convingă pe Nigel Honeycutt, un magnat plictisit, să li se alăture la o vânătoare de comori. Ceea ce nu-și dă seama este că nu sunt singurii care caută comoara.

Bolondok aranya 2008

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantism, comedie, aventură
Regizor: Andy Tennant
Recomandare de film .

Fiul lui Saul (2015) - duminică 19.03., 20:00, HBO

Povestea unui prizonier maghiar fictiv din Sonderkommando-ul de la Auschwitz. Saul Ausländer și camarazii săi de arme sunt însărcinați să adune rămășițele prizonierilor uciși în camerele de gazare, să le ardă și apoi să le împrăștie cenușa. Grupul de la crematoriu trebuie să-și păstreze secretă sarcina, fără să știe că după câteva luni de muncă vor fi și ei executați. Într-o zi, Saul dă peste cadavrul unui băiat și, crezând că este propriul său copil, încearcă imposibilul: să găsească un rabin care să îl îngroape în condiții decente. Între timp, Sonderkommando organizează o revoltă, dar Saul le întoarce spatele liderilor rebeli. El este condus de un singur lucru: să-i dea copilului său o ultimă onoare.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, thriller
Director: Nemes Jeles László
Nemel Jeles Jeles Jeles Jeles Jeles Jeles Jeles Jeles Jeles recomandare de film.

Discursul regelui (2010) - 19.03., duminică 20:00, RTL II

Regina Elisabeta a II-a a fost întronizată după abdicarea fratelui ei, George al VI-lea. Bâlbâiala gravă a regelui l-a făcut să se simtă inapt să conducă și incapabil să țină discursuri publice. A urmat o serie de tratamente după ce l-a întâlnit pe liberalul Lionel Logue, a cărui abordare mai degrabă neconvențională i-a redat în cele din urmă încrederea și vocea lui George.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, istoric, biografic
Regizor: Tom Hooper
Sinopsis: Actorii geniali într-o producție realizată cu brio.

Capul tatălui (1999) - 19.03., duminică 21:00, RTL+

Sonny(Adam Sandler) nu are planuri mari în viață, nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru nimic și încearcă să se țină departe de problemele vieții de adult. Nu e de mirare că, într-o zi, prietena lui se satură și îl părăsește. Dar Sonny, disperat, nu se poate abține prea mult timp, pentru că într-o zi vine la el un băiețel care pretinde că este fiul nelegitim al unui prieten al lui Sonny care a plecat în China, trimis de mama sa pentru că nu mai poate avea grijă de el. Sonny decide să se ridice la înălțimea situației și să încerce să fie un tată adevărat.

Apafej 1999

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie
Regizor: Dennis Dugan
Sinopsis: Divertismentul lui Adam Sandler este unul dintre, dacă nu chiar cel mai bun film al său.

The Land of Bombs (2008) - 19.03., duminică 21:00, Film Café

Suntem în 2007, Bagdadul este bombardat. O echipă de experți americani în dezamorsarea bombelor lucrează zi de zi în cea mai periculoasă zonă. Misiunea lor este de a găsi și dezamorsa bombe cât mai repede posibil. Sarcina lor este îngreunată și mai mult de conflictul dintre cei mai buni din echipă. Dar trebuie să lase deoparte antipatia dintre ei și să rămână împreună. Fiecare membru al echipei are un mod diferit de a experimenta viața de zi cu zi. Unii pretind că moartea nu-i pândește la fiecare colț, dar majoritatea se concentrează pe supraviețuirea pentru restul misiunii. Sergentul William James se află în prima tabără. Îl ia pe Beckham, un băiat din localitate, în încrederea sa, dar la scurt timp descoperă cadavrul băiatului într-un adăpost antiatomic și pornește în căutarea făptașilor.

A bombák földjén 2008

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, thriller, război
Regizor: Kathryn Bigelow
Filmul care a luat Oscarul pentru cel mai bun film de la Avatar.

(sursa articolului din Movie Guide Weekend povestiri de articol aici, aici)

//milos//

Salvați în