Hollywood-ul deplânge moartea actriței din Dosarele X și DecepticonHollywood-ul deplânge moartea actriței din Dosarele X și Decepticon

La vârsta de 57 de ani, actrița și modelul american Romy Walthall, cunoscută pentru Dosarele X și mai multe seriale de televiziune, a murit în mod neașteptat.

57 éves korában váratlanul elhunyt az amerikai színésznő és modell, Romy Walthall

Legendara actriță a murit în urma unui atac de cord, decesul ei a fost confirmat de fiul ei, actorul și regizorul Morgan Krantz. Actrița este îndoliată de mama, fratele și cei trei copii ai săi, Morgan, Isabella și Theodore, relatează Variety.

Ea a însemnat totul pentru mine. Ea a fost prima dragoste a vieții mele. Era cea mai frumoasă femeie pe care o văzusem vreodată, rea și hilară și luminoasă și întunecată, și poseda o magie rar întâlnită. Te voi iubi mereu nebunește."

- a scris fiica ei, Isabella Israel, pe pagina sa de Instagram. Romy Walthall a gustat pentru prima dată din showbiz la o vârstă foarte fragedă, când a câștigat, împreună cu mama sa, concursul național de frumusețe mamă-fiică în 1980. Primul ei rol în film a fost în 1984, în filmul Up the Creek, dar este cunoscută mai ales pentru rolul din filmul Decepticon/Arc, alături de John Travolta, și a apărut, de asemenea, în mai multe seriale de televiziune, cum ar fi Dosarele X, Time Travel și The Love Boat.