Iată că vine continuarea lui Mr Baby!Iată că vine continuarea lui Mr Baby!

În această primăvară și vară, lumea filmului începe să-și revină după epidemie, dar mulți distribuitori sunt încă reticenți în a continua distribuția tradițională în cinematografe a anumitor filme. Programul WarnerMedia este bine cunoscut, filmele sale de lungmetraj vor fi disponibile pe HBO Max în 2021 în SUA, în același timp cu lansarea în cinematografe, iar Disney a cedat și el, permițând ca blockbusterul său Black Widow să fie difuzat în străinătate pe Disney+ în schimbul unei taxe mai mari. Universal adoptă o abordare similară cu Mr Baby: Family Affair.

Bébi úr: Családi ügy

La urma urmei, Universal a încheiat anul trecut unele acorduri cu principalele rețele de cinematografe din SUA pentru a reduce fereastra tradițională de distribuție pentru anumite filme de lungmetraj ca răspuns la situația de urgență. Iar mai recent, studioul/distribuitorul de la Hollywood a anunțat că continuarea filmului Mr. Baby va debuta simultan în cinematografe și pe propriul serviciu de streaming, Peacock (PVOD). În plus, contrar planurilor inițiale, "The Family Affair" nu va fi lansat în străinătate pe 17 septembrie, ci mult mai devreme, pe 2 iulie. Mr Baby 2 va fi disponibil pe Peacock timp de 60 de zile.

Filmul este programat să fie lansat în aceeași zi, 2 iulie, exclusiv pe marele ecran în restul lumii. În Ungaria, era programat să debuteze în cinematografe pe 21 octombrie, dar filmul " Last Night in Soho ", distribuit în Ungaria tot de UIP-Duna Film, era programat pentru aceeași zi, astfel că nu este posibilă difuzarea lui în aceeași zi în Ungaria. Deocamdată, așteptăm data de lansare pe plan intern a filmului Mr. Baby: Family Affair.