Iată cel mai recent trailer pentru Cruella de Frász în limba maghiară!Iată cel mai recent trailer pentru Cruella de Frász în limba maghiară!

În acest film, Emma Stone o va interpreta pe Cruella de Frás, o matroană bogată și nebună care vrea să își ia o haină nouă de la 101 căței. Filmul are ca fundal trecutul greu al Cruellei și un prezent plin de evenimente, în care se îmbracă în costume pline de farmec, se implică în acțiuni de supererou și uneori chicotește satanic.

Ideea unei continuări live-action care să se concentreze pe arhicunoscuții din vechile desene animate a funcționat cândva pentru Disney, iar Demona a recrutat o nouă bază de fani care poate nu au văzut Frumoasa din Pădurea Adormită. Acum, 101 Puppies primește un facelift cu tentă feministă, ceea ce ar putea avea avantajul de a lăsa în urmă pentru totdeauna remake-ul din 1996 cu Glenn Close.

Noul Monster este regizat de Craig Gillespie (I, Tonya) și îi are în distribuție pe Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong și, probabil, câini dalmațieni.