Îl mai țineți minte pe fostul copil-vedetă din Terminator 2? Nu l-ai recunoaște astăzi!Îl mai țineți minte pe fostul copil-vedetă din Terminator 2? Nu l-ai recunoaște astăzi!

Actorul în vârstă de 43 de ani a fost Edward Furlong, una dintre cele mai populare vedete adolescentine din anii '90, dar nu a putut face față faimei subite. Prima sa mare șansă a venit în Terminator 2, în rolul fiului lui Sarah Connor, și a continuat să își dovedească talentul în filme precum Shadow of Suspicion și American History X. Desigur, ca de obicei, stilul de viață de la Hollywood l-a amețit pe tânărul băiat. În scurt timp a căpătat obiceiul de a petrece sălbatic și nici măcar nu disprețuia femeile. În timpul filmărilor la Terminator, s-a îndrăgostit de Jacqueline Domac, care era mai în vârstă decât el și care i-a devenit amantă și manager la un loc.

Edward Furlong

Povestea lor de dragoste s-a încheiat într-un mod bizar, ea dându-l în judecată pe actor pentru încălcarea contractului. La începutul mileniului, scandalurile lui Edward au înlocuit din ce în ce mai mult filmele sale. Debusolare fără sfârșit, condusul sub influența alcoolului, supradoze și dezintoxicare au făcut parte din viața starului. În 2006, părea să fie în sfârșit pe drumul spre recuperare, datorită soției sale Rachael Bella, care i-a dăruit un băiețel.

Dar irepresibilul scandalagiu nu s-a putut abține, iar căsnicia lor nu a ajuns nici măcar la a treia aniversare. Fotografiile cu chipul emaciat și decăzut al lui Edward fac să pară de necrezut că actorul a pozat cândva pentru posterele Calvin Klein.