Îți amintești? Iată cum arată astăzi fosta actriță sexy din "Șoapte cu fantomeÎți amintești? Iată cum arată astăzi fosta actriță sexy din "Șoapte cu fantome

Serialul TV "Șoapte cu fantome" a fost, de asemenea, foarte popular în Ungaria, începând din 2005 și distrând telespectatorii timp de cinci sezoane. Jennifer Love Hewitt, care a jucat rolul principal, a devenit un nume cunoscut, iar carisma ei pozitivă i-a făcut pe toți să se simtă în largul lor.

A főszereplőt alakító Jennifer Love Hewitt számára ez hozta meg a hírnevet, pozitív kisugárzása mindenkit levett a lábáról.

Frumoasa actriță a fost considerată cândva una dintre cele mai frumoase, dar s-a schimbat mult în ultimii ani, punând câteva kilograme pe ea și părând că a mai slăbit. Nu este de triumfat, în sensul că are doi copii frumoși, Autumn James Hallisay și Atticus James Hallisay, cu soțul ei, Brian Hallisay, cu care s-a căsătorit în 2013. După ce a născut, actrița nu a reușit să scape de kilogramele în plus, dar spune că a arăta perfect nu mai este o prioritate pentru ea și că se simte bine în pielea ei.