Îți amintești? Iată cum arată astăzi legendarul star de acțiune Steven SeagalÎți amintești? Iată cum arată astăzi legendarul star de acțiune Steven Seagal

Steven Seagal, în vârstă de 69 de ani, a primit cetățenia rusă chiar de la Vladimir Putin. Se spune că dragostea lor pentru artele marțiale i-a adus împreună, motiv pentru care președintele l-a invitat pe septuplul campion de aikido să cânte în Rusia cu trupa sa. Seagal a fost onorat. Vedeta, care se mândrește cu ascendența mongolo-rusă, a susținut adesea în mod deschis deciziile politice ale lui Putin, lucru pentru care președintele i-a fost foarte recunoscător. Interesant este faptul că fostul erou de acțiune, care a obținut cetățenia sârbă pe lângă cea rusă, era cunoscut în întreaga lume de la sfârșitul anilor 1980 pentru filme precum Nico și Swimming Fortress.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás akciósztár, Steven Seagal

În urmă cu câțiva ani, Seagal a fost numit trimis special pentru a media problemele umanitare dintre Rusia și Statele Unite, dar în noiembrie 2018, actrița Portia de Rossi l-a acuzat că a molestat-o în timpul unei întâlniri înainte de un film. Aceasta nu este prima anchetă de hărțuire sexuală împotriva lui Seagal, care nu a fost niciodată condamnat.

Fostul îndrăgit de femei este greu de recunoscut în aceste zile, iar dacă opiniile sale politice sau cazul de hărțuire sexuală nu sunt subiectul de conversație, aspectul său este. Fanii s-au întrebat pe mai multe forumuri dacă Seagal s-a îngrășat din cauza bolii. Unii suspectează o problemă la ficat sau la rinichi... Alții spun că genetica sa a arătat de mic că nu avea stofă de Van Damme și că nu a făcut decât să se maturizeze din cauza unei vieți confortabile.