Îți amintești? Iată cum arată astăzi legendarul star de televiziune David HasselhoffÎți amintești? Iată cum arată astăzi legendarul star de televiziune David Hasselhoff

NBC a anulat Baywatch imediat după primul sezon, după ce audiențele nu au fost prea bune. Dar un bărbat a crezut că este mult mai mult decât atât în legătură cu costumele de baie roșii, așa că și-a riscat proprii bani ca producător și a reușit să readucă emisiunea pe post - iar restul este istorie. Geniul curajos a fost, bineînțeles, nimeni altul decât Mitch Buchannon, alias David Hasselhoff.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás sorozatsztár, David Hasselhoff

În zilele noastre, însă, când apare în filme, apare mai ales ca o parodie a lui însuși, iar concertele sale disco hooknik sunt legendare. Hasselhoff, în vârstă de 69 de ani, este mai mult decât fericit să se facă de râs oriunde, dacă poate încasa bani. De asemenea, a fost în centrul atenției pentru problemele sale constante cu băutura și a ajuns pe prima pagină a ziarelor, lucru de care fiica sa cea mare, Taylor Ann, sătulă, a realizat celebrul videoclip Hasselhoff în care salvamarul de pe plajă și justițiarul mașinilor sport se mișcă și întoarce burgeri pe jos.

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás sorozatsztár, David Hasselhoff

După videoclip, Hasselhoff a părut mai introspectiv și s-a ridicat în picioare. Acum locuiește în California, împreună cu cele două fiice ale sale, cu care a filmat chiar și un reality show în urmă cu câțiva ani. David Hasselhoff s-a căsătorit pentru a treia oară în 2018, cu Hayley Roberts, cu 28 de ani mai tânără decât el.