Îți amintești mașina de făcut gagici din filmele American Pie? Iată cum arată astăzi!Îți amintești mașina de făcut gagici din filmele American Pie? Iată cum arată astăzi!

Numele luiSean William Scott este sinonim cu cel mai cunoscut personaj al său, Steve Stifler din filmele "American Pie", care este o mașină de făcut gură-cască, vulgar și plin de gagici. Deși actorul a ajuns să iubească rolul, recunoaște că, în viața reală, nu seamănă deloc cu Stifler cel preferat de toată lumea - atât de diferit încât starul nu a avut o iubită până la 30 de ani.

Sean William Scott

Iată cum arată astăzi o fostă mașină de făcut meciuri

Nu că ar fi avut o problemă în a avea o femeie frumoasă în viața lui, datorită aspectului său plăcut și reputației sale - a mărturisit că bariera sa interioară era cea care cauza problema, fiind atât de timid și rezervat încât abia îndrăznea să abordeze o fată. Așa se face că a trebuit să aștepte până în 2002 pentru prima sa relație, când a găsit dragostea în Jaime King.

"Nu sunt ca Stifler, ceea ce mă bucură adesea, dar uneori regret. Ar fi fost frumos să avem parte de răceala lui pe vremea aceea. Dar nu intenționez să alerg după fiecare fată, nu sunt așa. Mă consider un tip simplu, am o relație serioasă, nu sunt un prost - chiar dacă multă lume crede că sunt."

- într-un interviu acordat revistei The Sun. Bineînțeles, nici nu se gândește să-l disprețuiască pe Stifler pentru stilul său de viață afemeiat, de fapt, o vede ca pe un personaj foarte diferit de majoritatea fanilor lui Pie.

"Am jucat într-o mulțime de filme, dar mereu mă gândesc că ar fi trebuit să fac mai multe filme America Pie în schimb. Personajul lui Stifler este atât de cool, un pic nebun, desigur, dar are inima bună și toată lumea îl iubește. Și, bineînțeles, întotdeauna rămâne cu fata. Nu că ar fi crescut vreodată ca ceilalți. Ar fi ciudat și ar distruge iluzia."

Din nefericire, Seann William Scott a revenit în prezent la statutul de burlac, după ce în 2013 s-a despărțit de fotomodelul Lindsay Frimodt. Și aproape că s-au căsătorit: actorul a cerut-o în căsătorie de Ziua Îndrăgostiților 2012. De atunci, nu a găsit dragostea, dar, desigur, o caută pe cea potrivită - în ritmul său.