Jake Gyllenhaal dezvăluie de ce a acceptat rolul lui Mysterio în Spider-Man: Stranger ThingsJake Gyllenhaal dezvăluie de ce a acceptat rolul lui Mysterio în Spider-Man: Stranger Things

Jake Gyllenhaal, nominalizat la Oscar, s-a alăturat Universului Marvel în 2019 în Spider-Man: Stranger Things, spre bucuria multora. A fost una dintre cele mai plăcute surprize din distribuție la acea vreme, ca să nu mai vorbim de personajul strălucit pe care l-a interpretat, Mysterio.

Pókember: Idegenben (2019) - Előzetes

În timpul unui interviu,Jake a fost întrebat despre motivele pentru care s-a alăturat Marvel, la care a răspuns:

"Oamenii mă întreabă de ani de zile dacă aș face un astfel de film. Răspunsul meu a fost întotdeauna, mai ales de când am văzut la Sundance o listă anterioară de povești bazate pe personaje, că am vrut să găsesc ceva care să se potrivească cu aptitudinile mele, care să îmi placă, cu care să pot fi sincer eu însumi. Toate astea se pot spune despre acest rol, așa că mă bucur că oamenii sunt încântați de el."

Dar, destul de interesant, adevărul este că nu doar Quentin Beck / Mysterio a fost cel care a adus prima dată în discuție numele actorului pentru un film de benzi desenate. Gyllenhaal fusese deja abordat pentru un alt personaj, pe care actorul de 40 de ani l-a refuzat. El a fost abordat de David Ayer, care a regizat Suicide Squad, pentru a interpreta personajul Rick Flag. Gyllenhaal a refuzat categoric la vremea respectivă, o decizie pe care încă o regretă. În orice caz, suntem de acord că preluarea personajului Mysterio s-a dovedit a fi o decizie foarte bună pentru Gyllenhaal, atât ca actor, cât și în ceea ce privește aspectul de carte de benzi desenate.

de HoneyMcFly