John Goodman a demonstrat că nimic nu este imposibil slăbind 75 de kilogrameJohn Goodman a demonstrat că nimic nu este imposibil slăbind 75 de kilograme

Iubitorii de comedie nu mai au nevoie de nicio prezentare a lui John Goodman: actorul odinioară dolofan a jucat în filme precum Don't Go On, Your Majesty, Babe, The Flintstones, The Big Lebowski și Jackal's Mother.

John Goodman is bizonyította 75 kilós fogyásával, hogy semmi sem lehetetlen

John Goodman era cunoscut - și iubit - de toată lumea ca un ursuleț de pluș, dar în urmă cu câțiva ani a decis că nu mai poate continua stilul său de viață nesănătos, așa că a făcut schimbări drastice: a apelat la ajutorul unui antrenor personal și și-a schimbat complet dieta. Ca urmare, ea a redus aproape la jumătate greutatea pe care o avea cândva, 181 de kilograme.

"Nu mai suportam ce vedeam când mă uitam în oglindă. Eram literalmente dezgustată de mine însămi. Obișnuiam să mănânc tot ceea ce vedeam și să poftesc. Obișnuiam să amestec margarina cu zahăr și să mănânc asta. E rău chiar și numai să te gândești la asta. Acum este fără zahăr, fără alcool și șase antrenamente pe săptămână."

- așa mă mențin în formă", a declarat ea pentru revista People.