Lansările cinematografice săptămânale: din 5 august 2016, vin două superproducții!Proiecții cinematografice săptămânale - 5 august 2016

Săptămâna aceasta sosesc două superproducții mult așteptate: The Secret Life of Pets și Suicide Squad. În timp ce primul s-a dovedit deja peste hotare (cu o deschidere de peste 100 de milioane de dolari), cel de-al doilea va fi o premieră mondială, ceea ce înseamnă că vom fi primii care îl vor vedea. În afară de acestea, niciun alt concurent nu a îndrăznit să intre în luptă, dar aceste două filme vor avea probabil o luptă mare pentru primul loc în box office în weekend. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne rezervă proaspetele lansări de joi în această săptămână!

Viațasecretă a animalelor de companie

Max este un pudel a cărui viață confortabilă este dată peste cap atunci când stăpânul său aduce acasă un alt câine, un metisor pe nume Duke. Cei doi câini nu se înțeleg prea bine la început, dar când descoperă că iepurașul Snowball recrutează o armată de animale care au fost date afară din casa lor și vrea să se răzbune pe cei care încă mai trăiesc în cuibul familiei fericite, Max și Duke fac echipă pentru a-i zădărnici planul malefic.

/Film de animație american de familie; 6+/

Brigada sinucigașă

O organizație secretă numită A.R.G.U.S., condusă de Amanda Waller, a adunat majoritatea răilor din lume și i-a plasat într-o închisoare specială din care este imposibil să evadeze. Dar compania face o ofertă de eliberare oricărui prizonier care va servi alături de ei. Brigada Sinucigașilor este formată din răufăcători voluntari și este desfășurată atunci când omenirea are probleme reale. Printre membrii săi se numără ucigași nemiloși, nebuni imprevizibili care, deși imprevizibili, fac ceea ce și-au propus și fac bine... Desigur, nu putem fi niciodată siguri.

/Acțiune americană; 16+/

( Sursa pentru imaginea de copertă a listei săptămânale de filme)
(Povești despre lista săptămânală de filme aici)

//milos//