Mai mult ca oricând, trailerul final pentru Mult mai mult decât un bodyguard 2 este mai puternic ca niciodată!Mai mult ca oricând, trailerul final pentru Mult mai mult decât un bodyguard 2 este mai puternic ca niciodată!

Mult mai mult decât un bodyguard a fost una dintre cele mai mari surprize ale anului 2017. Încă de la primul trailer, era clar că nu a atins ceara spaniolă, dar, bineînțeles, nu aceasta a fost adevărata intenție a realizatorilor. Filmul a fost un film de acțiune simplu, amuzant, plin de umor, dar plin de umor, și nu a vrut să fie mai mult decât atât. De aceea, mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare continuarea, a doua parte, numită The Hitman's Wife's Bodyguard, care tocmai a lansat un nou trailer.

Din ce am văzut, se pare că personajul Sonia, personajul lui Salma Hayek, va fi personajul central, la fel ca Samuel L. Jackson în primul film. De altfel, Jackson și Ryan Reynolds se vor întoarce în partea a doua, alături de alți actori precum Tom Hooper, Frank Grillo, Antonio Banderas și chiar Morgan Freeman.

Mult mai mult decât o gardă de corp 2 va ajunge, sperăm, în cinematografe în vara anului 2021, la fel ca primul act. Așteptați cu nerăbdare această nebunie?