Moment emoționant: fiicele lui Bud Spencer și ale fiului lui Terence Hill au pozat împreună pentru o fotografieMoment emoționant: fiicele lui Bud Spencer și ale fiului lui Terence Hill au pozat împreună pentru o fotografie

Nimeni din țărișoara noastră nu este străin de duo-ul Bud Spencer și Terence Hill: nu trece o vacanță fără să nu fie proiectat cel puțin unul dintre celebrele filme ale celor doi. Din păcate, doar un singur membru al legendarului duo mai este în viață: Bud Spencer s-a stins din viață în iunie 2016. Cu toate acestea, Terence Hill încă păstrează legătura cu văduva și copiii lui Bud Spencer - atât de apropiați, încât Terence Hill și fiul său Jess au postat recent o fotografie cu cele două fiice ale lui Bud Spencer, Diamante și Cristiana.

Megható pillanat: Bud Spencer lányai és Terence Hill fia közösen pózoltak egy fotón

Văduva actorului îl considera pe Terence Hill nu doar un prieten, ci și un membru al familiei - nu este o coincidență faptul că ea s-a aflat printre membrii familiei Pedersoli la înmormântarea regretatei legende. Fanilor le-a plăcut foarte mult poza cu copiii lui Bud Spencer și Terence Hill - aceștia au rugat-o pe Cristiana să mai distribuie pe pagina ei de socializare mai multe astfel de imagini în viitor.