Movie Guide - Cele mai bune 20 de filme de la TV în acest weekend!Ghidul filmelor pentru weekend - 10-11 iunie 2017.

În rubrica noastră de recomandări de filme, vă recomandăm 20 de filme pentru a vă ajuta să le găsiți pe cele pe care să le vizionați cu familia, cu prietenii sau pur și simplu singuri în acest weekend. Bineînțeles, toate filmele recomandate sunt difuzate pe un canal de televiziune. Apăsați comutatorul și sunteți gata să înregistrați cele mai bune filme din weekend!

The Mafia (2012) - 10/06/06, sâmbătă 14:30, TV2

Când un profesor de biologie leneș și cu o dispoziție pașnică află că consiliul de administrație vrea să închidă orchestra pentru a economisi bani și pentru a-l putea concedia pe boemul profesor de muzică, acesta trece la acțiune. Fie și numai pentru că speră să poată face în sfârșit o mișcare cu asistenta școlii, pe care nu a reușit să o scoată din sărite cu nicio curtare vicleană. Se înscrie într-o competiție de lupte de stradă și, în ciuda unei palme uriașe, începe să facă bani. Succesul îl ia cu asalt și, cu ajutorul unor personaje ciudate, se înscrie pentru mai multe lupte: fiecare KO înseamnă mai mulți bani. În cele din urmă, este doborât de atâtea ori încât este invitat la un turneu adevărat, mare: dacă câștigă, trupa este salvată.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, sport
Regizor: Frank Coraci
Cronică de film: Unul dintre cele mai distractive filme ale lui Kevin James!

Hangover Luck (2014) - 10.06., sâmbătă 17:00, Cool Tv

Meghan, o reporteră drăguță și dependentă de muncă, se trezește într-un cartier rău famat din suburbia Los Angeles după o petrecere care se termină neașteptat de bine, fără telefon, acte de identitate, mașină sau bani. Visul ei cel mai mare este să devină prezentatoare de știri și are la dispoziție doar câteva ore pentru a se târî prin partea sordidă a orașului în ținuta din ziua precedentă pentru cea mai importantă audiție din viața ei, care, bineînțeles, va include un cuvânt sau două din partea tuturor celor care o văd.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: comedie
Regizor: Steven Brill
Steven Brill: Steven Brill.

Team Play (2014) - sâmbătă, 10/06/06, 18:45, AXN

Incredibila ispravă a legendarului antrenor Bob Ladouceur în drama sportivă Team Play. Din aproape nimic, antrenorul de fotbal a ridicat echipa Spartans a liceului De La Salle la celebritate. Cu 151 de meciuri câștigătoare, a stabilit un record care nu a mai fost bătut de atunci.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: sport, dramă
Regizor: Thomas Carter
Sinopsis: Un film peste medie despre valorile creștine, spiritul de echipă, solidaritatea și entuziasmul sportivilor.

Aventura Lego (2014) - 10.06., sâmbătă 18:50, Cool Tv

Emmet, un constructor complet obișnuit, este un constructor autentic și entuziast, care este fericit în ceea ce face și crede că munca sa poate face să progreseze lumea Lego. Dar, printr-o coincidență nefericită, toată lumea crede că el este cel care va salva lumea de plictiseala cenușie, iar Emmet, neștiind de aventurile în care urmează să se îmbarce, nu îndrăznește să recunoască faptul că habar nu are ce îl așteaptă.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animat
Regizor : Phil Lord, Chris Miller
Recomandare de film.

Lords of Hazard County (2005) - sâmbătă 10/06/06, 19:15, RTL Klub

Atunci când se confruntă cu o decizie, acești indivizi aleg rareori soluțiile legale: și, din moment ce principala lor ocupație este contrabanda cu alcool, patrulele de poliție locale încearcă adesea să le prindă din urmă Dodge Charger-ul lor din '69. Și le place foarte mult. Dar zilele lor somnoroase din timpul săptămânii sunt întrerupte de o descoperire: un șef de poliție corupt pune la cale ceva care l-ar face pe el bogat și pe toți ceilalți din zonă un cerșetor sărac.

Hazárd megye lordjai (2005)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: aventură, comedie
Regizor: Jay Chandrasekhar
Recomandare de film.

The Queen of Katwe (2016) - sâmbătă, 06.10.06, 20:00, HBO

The Queen of Katwe este o tânără din Uganda hotărâtă să ia lecții de șah și să devină cea mai bună jucătoare de șah din lume.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: sport, dramă
Regizor: Mira Nair
Sinopsis: Un film puternic despre voința de a învinge și perseverență.

Fermecătorul de pantofi (2014) - 10.06., sâmbătă 20:45, Film+

Max Simkin calcă pe urmele strămoșilor săi și lucrează ca reparator de încălțăminte într-un magazin din New York care aparține familiei sale de generații întregi. Bărbatul nu-și găsește locul și simte din ce în ce mai mult cum viața îi scapă. Într-o zi, însă, își dă seama că are o putere magică de a vedea lumea prin ochii altora, "mergând în pantofii altora".

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă, comedie, fantezie
Regizor: Thomas McCarthy
Recenzie film: Nu este un film tipic pentru Adam Sandler, dar dacă vă place actorul, o să vă placă și acesta.

Bad Boys - La ce sunt buni băieții răi? (1995) - sâmbătă 10/06/06 21:00, SuperTV2

Mike Lowrey(Will Smith) și Marcus Burnett(Martin Lawrence) au personalități foarte diferite, Mike fiind băiatul frumos și încrezut, iar Marcus, familistul încrezut. Nu sunt doar prieteni, ci și colegi, lucrând împreună în cadrul diviziei de narcotice a poliției din Miami. Cineva fură heroină în valoare de 100 de milioane de dolari din depozitul poliției. Unul dintre hoți, fostul polițist Eddie Domingez, începe să împrăștie banii a doua zi, dar nu se așteaptă ca prostituata de lux Max, o bună prietenă a lui Mike, să îl sune pe detectiv. Din nefericire, ajung târziu la fața locului, gangsterii morocănoși i-au ucis pe toți, singura pe care nu o pot prinde este Julie, fata care a fugit la baie și cu care doar Mike Lowrey vrea să vorbească.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Michael Bay
Sinopsis: Un clasic de neuitat cu doi actori extraordinari.

Pe gâtul mamei mele (2006) - 10.06., sâmbătă 21:00, TV2

Paula (Sarah Jessica Parker) primește sarcina de a-l seduce pe Tripp (Matthew McConaughey), care locuiește încă la părinți, dar a trecut de 30 de ani și este timpul să se pună pe picioare - cu o fată drăguță, de exemplu. Problemele încep, bineînțeles, când se îndrăgostește serios de "clientul" ei, care nu are nicio intenție de a renunța la bucătăria mamei sale și la viața sa confortabilă de burlac.

Anyám nyakán (2006)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic, comedie
Regizor: Tom Dey
Sinopsis: Un film bazat pe o problemă din viața reală, care nu abordează acest subiect atemporal într-un mod al naibii de serios, ci într-un stil ușor, plin de umor și relaxat.

Șapte vieți (2008) - duminică 11/06/06 14:45, Film Café

În povestea luiGabriele Muccino, un bărbat încearcă să se elibereze de remușcări schimbând în bine viețile a șapte necunoscuți. Planul funcționează până când se îndrăgostește de una dintre ele. Filmul încearcă să arate rețeaua încâlcită de relații care îi leagă pe oameni și, mai devreme sau mai târziu, cu toții trebuie să se confrunte cu marile întrebări legate de viață, moarte, dragoste și prietenie.

Hét élet (2008)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Regizor: Gabriele Muccino
Sinopsis: Un film trist și emoționant despre sacrificiul de sine și iertare.

Organele femeilor (2013) - 11.06., duminică 16:40, SuperTV2

Sarah Ashburn(Sandra Bullock) este un agent FBI dur. Ea este o femeie bărbătească, meticuloasă și harnică, care nu este plăcută de colegi și este ținută în afara rândurilor din cauza unui conflict de interese. Acum are un nou caz și o nouă parteneră în cadrul Departamentului de Poliție din Boston: Shannon Mullins(Melissa McCarthy), aproape lipsită de pretenții, dar și de curaj, care se simte ca acasă în fiecare afacere cu droguri din secția ei. Împreună, trebuie să investigheze un lord al drogurilor, chiar dacă amândoi sunt lupi singuratici. În toiul acțiunii, ei ajung să înțeleagă semnificația muncii în echipă și motivul propriei lor singurătăți. Pe măsură ce trece timpul, devine din ce în ce mai clar că formează o echipă excelentă.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Paul Feig
Recomandare de film.

Saving Mr. Banks (2014) - 11.06., duminică 18:25, Viasat3

Cartea preferată a fetițelor lui Walt Disney este romanul lui P.L. Travers, Mary Poppins. Fetele îl imploră pe tatăl lor până când acesta le promite că va transforma povestea într-un film. Bătrânul Walt nu știa că va dura 20 de ani, deoarece lui Travers nu-i place opera lui Disney și refuză să vândă drepturile asupra romanului său. Nepoliticoasa scriitoare cedează în cele din urmă, în timp ce popularitatea iubitului ei roman începe să scadă.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, dramă
Regizor: John Lee Hancock
Sinopsis al filmului: O povestioară fermecătoare, cu o dramă proprie și umor ușor.

Furtuna tropicală (2008) - duminică, 11/06/06/06 19:00, Cinema+

Un film cu buget mare care se petrece în jungla din Asia de Sud-Est. Filmul de război are o distribuție plină de vedete, dar, din cauza costurilor de lansare care au crescut vertiginos, studioul vrea să oprească filmările. Regizorul refuză să se conformeze și merge mai departe cu proiectul. El și echipajul său se îndreaptă mai adânc în junglă, unde întâlnesc personaje periculoase.

Trópusi vihar 2008

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune, comedie
Regizor: Ben Stiller
Critică de film: Un film foarte amuzant, plin de replici citabile și de personaje "șablon" bine dezvoltate.

Source Code (2011) - duminică, 11.06.2011 19:00, Film+

Căpitanul Colter Stevens se trezește într-un tren care circula cu viteză, dar nu-și amintește cum a ajuns acolo. El stă în fața unei femei pe care nu o cunoaște, Christina, care știe exact cine este. Se uită în oglindă și vede chipul unei străine, iar cărțile de identitate ale acesteia poartă un alt nume. Se pare că este Sean Fentress, un profesor. Înainte de a putea elucida misterul, o explozie zguduie trenul, iar Colter se trezește într-o altă locație. De data aceasta într-o secție de izolare, unde superiorul său îi cere un raport imediat. În timp, devine clar că misiunea lui Colter este de a-l identifica pe teroristul care a provocat accidentul de tren cu câteva ore mai devreme și că acesta pregătește o altă explozie care ar putea duce la un alt dezastru în masă...

Limita de vârstă: 16+.
Stil: thriller, science-fiction
Regizor: Duncan Jones
Recomandare de film.

The Cheerleaders (2009) - duminică 11/06/06, 19:10, AXN

Shawn și Nick sunt doi jucători de fotbal celebrii de la Liceul Ford. În loc de o tabără de antrenament plictisitoare, băieții se gândesc mereu la fete. Sunt doar niște fani care se apropie de fetele din tabăra de majorete, ba chiar le obligă să înoate goale și să facă pe majoretele. Problemele încep atunci când Shawn se îndrăgostește de Carly, liderul majoretelor, care nu are încredere în cele două majorete. Se apropie marele concurs de majorete de la sfârșitul verii. Shawn și Nick sunt hotărâți să ajute echipa să câștige, așa că poate Shawn se poate apropia de inima lui Carly.

Pomponsrácok (2009)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie
Regizor: Will Gluck
Cronică de film: O comedie adolescentină simpatică și percutantă!

Marley și eu (2008) - duminică 11/06/06 21:00, Prime

Cuplurile tinere căsătorite nu vor să facă pasul spre necunoscut, așa că decid să adopte un câine înainte de a avea copii, pentru a-i ajuta să învețe ce înseamnă responsabilitatea și grija. Ei aleg un cățel adorabil de labrador pe nume Marley, dar acesta se dovedește a fi mai dificil decât au crezut la început. Câinele zburdalnic îi însoțește în fiecare etapă a vieții lor.

Marley meg én (2008)

Limita de vârstă: 12+.
Stil: comedie, dramă, familie
Regizor: David Frankel
Recomandare de film.

Cel mai bun film făcut vreodată de un câine care este unul dintre cei mai buni câini din toate timpurile.

Inițial, Swagger este reticent să plece în misiune, dar în cele din urmă descoperă că angajatorii săi sunt membri ai unei organizații pro-guvernamentale care vor să-l ucidă pe președinte. Swagger, considerat a fi asasinul, este urmărit. Un tânăr agent FBI se grăbește să-i vină în ajutor, dar nu au prea mult timp la dispoziție pentru a descoperi cine sunt adevărații asasini.

Orvlövész (2007)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune
Regizor: Antoine Fuqua
Sinopsis: Una dintre primele interpretări de neuitat ale lui Mark Wahlberg. Mark Wahlberg al lui Antoine Wahlberg este unul dintre cei mai remarcabili actori ai lui Mark Wahlquist.

Banii vorbesc (2005) - 06.11., duminică 22:10, Duna Tv

Brandon Lang (Matthew McConaughey), favoritul tuturor, devine John Anthony, un parior milionar care pariază pe orice joc cu o certitudine de optzeci la sută. Bineînțeles, abia mai târziu își dă seama că mentorul său Walter Abrams (Al Pacino) l-a luat de prost și că jocul nu este doar despre bani. Cu milioane de dolari în joc, viața lui este în joc, iar peștilor mari, în special lui Novian (Armand Assante), nu le place să își vadă banii pierduți.

Pénz beszél (Two for the Money, 2005)

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă, thriller, sport
Regizor: D.J. Caruso
Sinopsis: Un film palpitant și plin de peripeții cu Al Pacino și Matthew McConaughey.

The Protector (2014) - duminică 11/06/06 23:45, Cinema+

Robert McCall(Denzel Washington) s-a retras cu ani în urmă. A fost un fost comando, dar a fost lăsat la vatră, și-a înscenat moartea și a început o viață nouă, mai liniștită. Dar o crimă îngrozitoare îi trezește natura adormită. Robert pornește să salveze o tânără răpită de mafioți ruși. Această căutare brutală de răzbunare nu este doar despre răzbunare, ci și despre cum legea nu reușește uneori să îi protejeze pe cei nevinovați și cum eroii sunt uneori forțați să încalce chiar legea pe care o protejează.

Limita de vârstă: 18+.
Stil: acțiune, thriller
Regizor: Antoine Fuqua
Sinopsis: Unul dintre filmele geniale ale lui Denzel Washington și unul care merită să supraviețuiască atât de târziu.

(Sursa poveștilor aici, aici)

//milos//

Salvați în