Netflix a lansat o trilogie horror neobișnuităNetflix a lansat o trilogie horror neobișnuită

Netflix este pe cale să lanseze un nou blockbuster, iar acesta este un secret. Dar, recent, am aflat ce pune la cale acest canal. S-a scurs o scurgere de informații conform cărora ar fi filmat în secret o trilogie horror. Mini-seria, prezentată ca o trilogie cinematografică inedită, va fi difuzată în trei săptămâni consecutive, cu câte un episod pe săptămână.

Adaptarea, bazată pe seria de romane pentru tineri adulți a lui R.L. Stine, s-a dovedit a fi puțin mai sângeroasă decât era planificat și a primit o clasificare R. Iar asta ne face și mai curioși să vedem cu ce îi vor șoca pe fanii horror. R.L. Stine este considerat regele literaturii pentru copii, mai ales datorită sutelor de povești de groază pe care le-a scris, printre care "Piele de gâscă" și "Strada fricii", care vor fi adaptate într-o nouă trilogie Netflix. În seria originală, forțele răului au găsit o mare varietate de modalități de a-i îngrozi pe protagoniști, inclusiv fantome și alte fenomene supranaturale, dar și volume cu ucigași obișnuiți. Până în 2010, Fear Street s-a vândut în peste 80 de milioane de exemplare, ceea ce face din această carte unul dintre precursorii literaturii pentru tineri adulți.

Povestea se va desfășura în trei epoci diferite. Serialul, intitulat Fear Street, va fi interesant prin faptul că vom merge înapoi în timp. Conform descrierii, ne aflăm în anii '90, unde niște adolescenți descoperă că orășelul în care locuiesc, Shadyside, este bântuit de generații întregi de un rău care i-a ales ca viitoare victime. După ce grupul de adolescenți descoperă ceva bântuitor de malefic, se dezlănțuie iadul.

Prima parte a seriei de filme, care are loc în 1994, va fi proiectată pe 2 iulie, al doilea act, care ne duce înapoi în 1978, va fi lansat pe 9 iulie, iar ultima parte a trilogiei, care va avea ca punct de plecare anul 1666 și începuturile sale tragice, va fi lansată pe 16 iulie. Toate cele trei episoade sunt regizate de Leigh Janiak, care a lucrat anterior la serialul TV Scream și la filmul american de groază Honeymoon.

De către.