Noul film Charlie și Fabrica de Ciocolată cu Timothée Chalamet!Noul film Charlie și Fabrica de Ciocolată cu Timothée Chalamet!

Potrivit Deadline, Timothée Chalamet va fi noul Willy Wonka în noul film "Charlie and the Chocolate Factory". După cum s-a dezvăluit recent, studiourile Warner Bros. realizează un prequel al filmului Charlie și fabrica de ciocolată, care va fi regizat de Paul King, regizorul filmelor Paddington, și care va fi lansat în cinematografe pe 17 martie 2023, în cel mai bun caz. Scenariul va fi scris de Simon Rich, iar povestea se va concentra pe tânărul Willy Wonka și pe aventurile sale înainte de deschiderea faimoasei sale fabrici de ciocolată.

Jason Momoa mellett Timothée Chalamet is Magyarországon forgat

Povestea originală a lui Roald Dahl a fost adaptată până în prezent pentru două filme. În 1971, Gene Wilder l-a interpretat pe Wonka în Willy Wonka și Fabrica de ciocolată, iar în 2005, Johnny Depp a interpretat personajul într-o producție a lui Tim Burton. Numele lui Chalamet a mai fost menționat anterior în rapoartele de presă despre film, atunci în compania lui Tom Holland.