Noul film cu zombi al lui Zack Snyder este un succes răsunător!Noul film cu zombi al lui Zack Snyder este un succes răsunător!

The Army of the Dead, deși un film foarte mediocru, a fost foarte popular. Vineri, noul film al lui Zack Snyder, Army of The Dead, care este un film foarte mediocru, a fost lansat pe Netflix și, bineînțeles, a fost cel mai vizionat film de pe platformă în Ungaria în ziua premierei. Pe locul al doilea s-a clasat The Woman in the Window, care a dominat timp de o săptămână întreagă, în timp ce pe locul al treilea s-a clasat Mitchells Against the Machines.

Megérkezett Zack Snyder új zombifilmjének első előzetese!

Interesant este că filmul de acțiune a devastat, așa cum era de așteptat, întreaga lume. Ei bine, aproape toată lumea, așa că este o surpriză că nu a fost cel mai urmărit în două țări vineri. Deși este adevărat că atât în Olanda, cât și în Pakistan (țările în care AOTD a fost lansat pe locul al doilea), o producție locală nu a reușit să îl depășească. Alta este problema că Snyder ar fi putut să bifeze aceste două țări până sâmbătă.