Părintele Marvel vorbește despre o posibilă revenire a lui Iron ManTatăl Marvel vorbește despre o posibilă revenire a lui Iron Man

În urmă cu câteva decenii, exista o regulă nescrisă în lumea filmelor cu supereroi, conform căreia protagonistul pur și simplu nu putea muri, dar Marvel a trecut peste această regulă cu Endgame. Fanii au fost nevoiți să își ia rămas bun de la mulți dintre eroii lor favoriți, printre care Văduva Neagră, Loki, Căpitanul America, dar cea mai mare înjunghiere este probabil moartea lui Tony Stark.

Jon Favreau 14 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

În timp ce Steve Rogers i-a pasat definitiv ștafeta lui Sam Wilson, filmul independent Black Widow va debuta în cinematografe în luna iulie, iar seria Loki va ajunge în conținutul Disney+ în iunie. Așadar, vom avea în curând două mari reveniri de la Marvel. Același Kevin Feige a dezvăluit că Marvel ar putea să-l readucă pe Iron Man în orice moment cu o soluție similară, deoarece intriga din Black Widow va avea loc între Civil War și Infinity War. O situație similară cu Loki, pe care l-am văzut din întâmplare fugind din nou cu Tesseracul în Endgame, după ce fusese ucis de Thanos cu ani în urmă.

"Odată cu apariția multiversului și cu jocul cu liniile temporale, se deschid și o mulțime de posibilități noi de apariție a unor versiuni diferite ale acelorași protagoniști."

- a precizat Feige. Bineînțeles, deocamdată vom avea o mulțime de supereroi noi, așa că există o șansă foarte mică ca Robert Downey Jr. să îmbrace din nou armura.