Primul sărut al unui supererou LGBTQ în următoarea mega-producție MarvelPrimul sărut al unui supererou LGBTQ în următoarea mega-producție Marvel

În multe privințe, The Eternals va fi un film inovator în cadrul Universului Cinematografic Marvel, deoarece va introduce primul supererou gay care apare în cinematografie.

Az Örökkévalókban fog szerepelni a Marvel első nyíltan meleg házaspárja!

Starul serialului Atlanta, Brian Tyree Henry, îl va interpreta pe Phastos, un membru al Eternilor, al cărui soț și copil vor fi văzuți pe ecran, iar primul sărut LGBTQ va avea loc.

"A fost un sărut frumos, emoționant, toată lumea de pe platou a fost foarte ușurată. Este foarte important pentru mine să arăt cât de frumoasă și plină de dragoste poate fi o familie de homosexuali."

- a declarat Haaz Sleiman, care îl interpretează pe soțul lui Phastos în film. Aceasta nu este prima încercare de a introduce filonul LGBTQ în universul Marvel. În filmul Thor: Ragnarok din 2017, personajul Valkyre al lui Tessa Thompson trebuia să iasă în evidență ca supererou bisexual, dar scena a fost în cele din urmă eliminată din film. În The Endgame, un soț homosexual îndurerat a apărut în sesiunea condusă de Steve, dar scena a fost dublată în multe țări. Premiera este programată în prezent pentru 4 noiembrie 2021 în Ungaria.