Proiecții cinematografice săptămânale: 12 mai 2016.12.05.2016 - Proiecții cinematografice săptămânale

Așteptăm cu nerăbdare o săptămână interesantă! Va reuși o poveste cu cel mai mare buget din toate timpurile să îl învingă pe Captain America: Civil War, aflat la a doua săptămână? Ne gândim în special la Angry Birds pe care îl cunoaștem cu toții. Aceasta este întrebarea săptămânii. Urmează, de asemenea, a doua parte a filmului Bad Neighbourhood, cu Zac Efron și Seth Rogen, și o dramă germană cu o distribuție necunoscută. Așadar, haideți să vedem puțin mai multe despre ce urmează în cinematografe începând de joi, săptămâna aceasta!

AngryBirds: Filmul (The Angry Birds Movie)

Povestea filmului animat Angry Birds se petrece pe o insulă paradisiacă populată de păsări fericite și nevolnice. Printre ei se numără temperamentul iute de caracter Red(Jason Sudeikis), agilul Chuck(Josh Gad) și piosul Bomb(Danny McBride). Cei trei au fost întotdeauna niște outsideri, dar când porcii verzi misterioși se mută pe insulă, ei preiau conducerea soartei insularilor.

/Film de animație american, finlandez; 6+/

Vecini răi 2 (Vecini 2: Sorority Rising)

Max(Seth Rogen) și Kelly Radner(Rose Byrne) cred că mutarea fostului lor vecin a pus capăt coșmarului care le făcea viața un iad. Dar ele sunt înlocuite de o întreagă sororitate de fete care se dovedesc a fi un vecin și mai rău. Familia Radners nu are altă soluție decât să apeleze la ajutorul foștilor lor vecini.

/Comedie americană; 16+/

Rossz szomszédság 2. (Neighbors 2: Sorority Rising)

Primul episod din Bad Neighborhood a fost realizat cu un buget de 18 milioane de dolari și a avut încasări de 270 de milioane de dolari la nivel mondial.

Die abhandeneWelt (Die abhandene Welt)

Din întâmplare, Paul Kronberger(Matthias Habich) descoperă pe internet o fotografie a divei americane de operă Caterina Fabiani(Barbara Sukowa), imaginea fidelă a răposatei sale soții Evelyn. Ciudatul eveniment nu-i lasă indiferent nici pe bărbat, nici pe fiica sa, Sophie(Katja Riemann), care pleacă din Germania spre America, traversând Atlanticul pentru a lua legătura cu femeia ciudată.

/Drama germană; 12+/

(Sursa imaginii de copertă pentru proiecțiile cinematografice săptămânale)
(Sursa poveștilor pentru proiecțiile cinematografice săptămânale)

/milos/