Proiecții cinematografice săptămânale: 16 iunie 2016Proiecțiile cinematografice săptămânale - Va fi o săptămână mare!

Va fi o săptămână serioasă, în care toată lumea poate alege dintr-o selecție de filme proaspăt lansate. Dacă sunteți în căutare de acțiune, puteți verifica Dwayne Johnson și Kevin Hart Dacă vreți să vă scoateți partenerul în oraș și să-l faceți să plângă, puteți viziona drama romantică americană de succes Before I Met You, iar copiii vor fi încântați de continuarea filmului Finding Nemo. Așadar, haideți să aflăm puțin mai multe despre ceea ce vine în cinematografe începând de joi, săptămâna aceasta!

Serviciulcentral de informații

Când Calvin, un contabil, este contactat pe Facebook de vechiul său coleg de școală, Bob, totul în viața funcționarului este dat peste cap. Bob a fost ratatul supraponderal al școlii, dar acum a slăbit și lucrează pentru CIA. Fostul șmecher Calvin nu știe în ce se bagă la început, dar mai târziu se trezește în mijlocul a tot felul de acțiuni înfiorătoare.

/Comedie americană de acțiune; 12+/

Euînaintea ta

Louisa Clark, o fată dintr-un orășel, nu reușește să-și găsească un loc de muncă. Când William Traynor, un om de afaceri de succes, este nevoit să stea într-un scaun cu rotile în urma unui accident, el nu vrea să mai trăiască până când o angajează pentru 6 luni ca îngrijitoare a sa. Cei doi bărbați sunt lumi diferite, lumi separate, și la început le este greu să se adapteze unul la celălalt. Dar Louisa este hotărâtă să dovedească faptul că este posibil să trăiești o viață împlinită și că merită!

/Dramă romantică americană; 12+/

În căutarea lui Senilla (În căutarea lui Dory)

Unul dintre cele mai așteptate filme de animație Disney-Pixar este continuarea succesului de succes "Finding Nemo". Un peștișor albastru cu o memorie de peștișor auriu pornește în căutarea răspunsurilor la întrebările despre trecutul său. Cine este el? Cine sunt părinții lui? De ce nu-și poate aminti nimic? Și unde a învățat să vorbească Amber? În călătoria sa, este însoțit de prietenii săi Marlin și Nemo.

/American animation/

Într-un cuvânt: dragoste! (Lang historie kort)

Ellen și prietenele ei sunt hotărâte să găsească dragostea. Pe parcursul a trei ani, filmul urmărește viețile a cinci femei de 30 și 40 de ani și, în opt capitole, prezintă dezamăgirile și bucuriile, lacrimile și zâmbetele lor. Luptele lor sunt plasate pe fundalul unui eveniment special în fiecare dintre cele opt capitole: o petrecere de Anul Nou, o petrecere de casă nouă, o petrecere surpriză, o petrecere de Revelion, o nuntă, o ceremonie de botez, o aniversare de nuntă sau o zi de naștere. Își vor găsi Ellen și prietenii ei fericirea?

/Comedie romantică daneză; 12+/

(Sursa imaginii de copertă a lansărilor cinematografice săptămânale)
(Lansările cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//