Proiecții cinematografice săptămânale: 2 iunie 2016Proiecții cinematografice săptămânale - Încălziți-vă pentru sezonul estival!

Anul școlar este pe sfârșite, iar vacanța lungă de vară este pe cale să înceapă. În termeni cinematografici, acest lucru înseamnă începutul marilor producții, "blockbusterele". Deși pauza nu începe săptămâna aceasta, există trei filme americane din care puteți alege în această săptămână. Există, de asemenea, o comedie romantică britanică, iar israelienii se fac auziți cu o dramă care pare interesantă. Așadar, haideți să vedem puțin mai multe despre ce este pe ecranele cinematografelor începând de joi, săptămâna aceasta!

Oase și scalpuri (Bone Tomahawk)

Trei persoane sunt răpite din orașul Bright Hope. Indiciile sugerează că indienii care trăiesc în peșteri au fost autorii. În căutarea lor pleacă șeriful Hunt(Kurt Russell), adjunctul său Chicory(Richard Jenkins), domnul Brooder(Matthew Fox) și domnul O'Dwyer(Patrick Wilson). Călătoria lor îi duce în Valea Omului Flămând, unde se confruntă cu orori inumane.

/Western american, horror; 18+/

Monstrulbanilor

El este vedeta televiziunii: fermecător, copleșitor și poate face totul. Lee Gates(George Clooney) este, de asemenea, un guru financiar: a devenit un erou pe Wall Street prin scurgeri de informații privilegiate. Dar uneori greșește. Kyle(Jack O'Connell) este falimentat de un bacșiș prost și, în disperare de cauză, ia ostatic gazda. O face în direct, în direct, și ține ostatică întreaga echipă din studio. Îl amenință pe Lee că îl va ucide dacă prețul acțiunilor sale nu va crește cu 24 de puncte și jumătate până la sfârșitul zilei de tranzacționare. Din ce în ce mai mulți oameni urmăresc serialul, iar cei care sunt nerăbdători să vadă dacă favoritul ecranului va muri în fața camerei vor avea parte și de dezvăluirea unor secrete comerciale.

/American thriller; 16+/

Alice prin oglindă

Alice se întoarce în Țara Minunilor, unde trebuie să devină o călătoare în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun. Alice Kingsleigh și-a petrecut ultimii ani călcând pe urmele tatălui ei și navigând pe mare. La întoarcerea la Londra, ea se află în posesia unei lupe magice, pe care o folosește pentru a se întoarce la prietenii ei din Țara Minunilor - Iepurele Alb, Filozoful, Pisica de Cheshire și, bineînțeles, Pălărierul Nebun, care pare să nu fie el însuși. Așa că Mirana o trimite pe Alice să împrumute misterioasa Kronosferă, sfera de metal care dă putere timpului însuși. Pe măsură ce se întoarce în trecut, ea întâlnește o mulțime de prieteni și dușmani în timp ce încearcă să își ducă la bun sfârșit misiunea periculoasă de a salva Pălăria.

/American Fantasy, Aventură; 12+/

Mi-e dor de tinedeja

Milly(Toni Collette) și Jess(Drew Barrymore)sunt cele mai bune prietene din copilărie, împărțind totul și tot ce au. Acum au crescut: Milly are o slujbă de succes și locuiește într-o vilă frumoasă împreună cu soțul și cei doi copii. Jess este un planificator urban care trăiește în stil boem împreună cu iubitul ei pe o barcă în derivă pe canalul londonez. În ciuda diferențelor mari de nivel de trai, prietenia lor este mai profundă și mai puternică ca niciodată. Jess își dă seama că s-ar putea să nu mai poată avea copii, iar Milly este diagnosticată cu cancer la sân. Cum poți să-i spui celui mai bun prieten al tău?

/Comedie romantică britanică; 12+/

Portul Haifa (Hayored Lema'ala)

Povestea se petrece în Haifa, într-o zi însorită. Moshe este un om obosit care urcă dealul pentru a începe o nouă zi de muncă. Poate că în această zi se va prăbuși în cele din urmă? Uri coboară muntele pentru a se îmbarca pe o barcă și a lăsa în urmă tot ceea ce a iubit și urât în viața lui. El riscă închisoarea pentru a evita să fie chemat la serviciul militar de rezervă. Întrebarea este dacă cei doi vor trece pur și simplu unul pe lângă celălalt sau își vor încrucișa drumurile.

/Drama israeliană; 12+/

(Sursa pentru imaginea de copertă a filmelor Weekly Movie Trailers)
(Sursa pentru poveștile din Weekly Movie Trailers)

//milos//