Proiecții cinematografice săptămânale: 21 aprilie 2016.Proiecții cinematografice săptămânale: 2016.04.21.

Selecția din această săptămână este mult mai mare și mai bună decât cea de săptămâna trecută. Cei mai mulți oameni vor alege, probabil, cea mai nouă și mai spectaculoasă adaptare a Cărții Junglei ca recreere. Dar există, de asemenea, un film polițist de acțiune plin de vedete și un mare film de aventuri, cu nume mari. Dacă acest lucru încă nu este suficient, puteți urmări o dramă germană cu Daniel Brühl (The Quest for Victory) sau o dramă islandeză. Iată care sunt lansările cinematografice săptămânale mai în detaliu!

Conștiința încorporată (penală)

Un agent CIA de top aflat în misiune primește informațiile de care are nevoie pentru a opri un război nuclear, dar înainte de a le transmite superiorilor săi, este prins. Când colegii săi îl găsesc, există o singură cale de a afla ce știa: implantarea conștiinței sale într-o altă ființă umană. Singura persoană care îi poate ajuta este un infractor galopant.

/Acțiune americană, britanică; 16+/

Cartea Junglei

Mowgli(Neel Sethi) și-a pierdut familia într-un accident. Rămas orfan, se refugiază singur în jungla indiană. Curând, o mamă lup îi vine în ajutor și îl adoptă ca pui. În junglă, băiatul își face noi prieteni: Bagira(Ben Kingsley), pantera neagră, și Baloo(Bill Murray), ursul. Dar are și un dușman în Sir Khan(Idris Elba), tigrul cu dinți pentru o bucățică gustoasă, și mai este și Ka(Scarlett Johansson), șarpele viclean.

/Aventura americană; 6+/

Vânătorulși regina de g heață (Războiul de iarnă al Vânătorului)

Cu mult timp înainte ca regina Ravenna(Charlize Theron) să fie învinsă de lama lui Albă ca Zăpada, Freya(Emily Blunt), sora Ravenei, a părăsit regatul. Tânăra regină a gheții a petrecut zeci de ani singură. Când află vestea morții lui Ravenna, se întoarce pentru a lua cu ea oglinda magică și a o păstra în siguranță. Dar apoi trebuie să descopere că Ravenna s-ar putea să fi înviat din morți, iar acum surorile malefice amenință de două ori lumea cu puterile lor întunecate. Doar cei doi soldați renegați ai Freyei, Eric(Chris Hemsworth), vânătorul, și Sara(Jessica Chastain), războinica, ar putea fi capabili să-i oprească.

/Acțiune și aventură americană; 12+/

Eu și Kam inski (Ich und Kaminski)

Sebastian Zollner(Daniel Brühl) a studiat istoria artei și s-a întreținut cu mici slujbe, dar acum este pe cale să facă ceva important. Acesta îl abordează pe pictorul pensionar Manuel Kaminski(Jesper Christensen) pentru a-i scrie biografia. Crede că lucrarea despre un om care este pe cale să se însănătoșească ar putea fi un bestseller, așa că încearcă să obțină cât mai multe detalii vandabile despre viața sa.

/Drama germană și belgiană; 12+/

Păsări (Prestir)

Ari(Atli Oskar Fjalarsson) este un băiat islandez în vârstă de 16 ani. Locuiește cu mama sa în Reykjavík, dar acum un nou loc de muncă i-a obligat pe părinții săi să părăsească țara, iar băiatul să se întoarcă acasă, în orășelul în care locuiau. Aici, Ari descoperă un vechi prieten, se implică romantic cu o tânără și, între timp, tatăl său cade victimă a crizei financiare.

/Dramă islandeză, croată și daneză; 16+/

(Lista săptămânală a cinematografelor: sursa imaginii de copertă)
(Lista săptămânală a cinematografelor: sursa poveștilor)

//milos//