Proiecții cinematografice săptămânale: 23 iunie 2016Proiecții cinematografice săptămânale - Aliens Return!

Măi, măi, măi! Va fi o săptămână foarte slabă, cu un singur film de valoare în cinematografe, Independence Day Part 2. De data aceasta, într-o variantă neobișnuită a lansărilor cinematografice săptămânale, vă vom prezenta, alături de cel care urmează să fie produs, filmele care încă mai rulează în cinematografe și vă provocăm să ni le recomandați.

Ziua Independenței:Resurgența

Extratereștrii nu sunt resemnați de faptul că pământenii le-au zădărnicit odată eforturile de invazie. Noile generații sunt din nou în mișcare pentru a cuceri planeta noastră. Dar omenirea este pregătită de luptă: înarmați cu cunoștințele și tehnologia pe care extratereștrii le-au învățat din experiențele lor anterioare, ei sunt hotărâți să apere Pământul.

/Fantastic american, acțiune; 12+/

Serviciulcentral de informații

Când Calvin, un contabil, este contactat pe Facebook de vechiul său coleg de școală, Bob, totul în viața funcționarului este dat peste cap. Bob a fost ratatul supraponderal al școlii, dar acum a slăbit și lucrează pentru CIA. Fostul șmecher Calvin nu știe în ce se bagă la început, dar mai târziu se trezește în mijlocul a tot felul de acțiuni înfiorătoare.

/Comedie americană de acțiune; 12+/

Now You See Me 2.

Povestea din LOSERS OF EYES 2 se reia la un an după ce eroii noștri au reușit să păcălească FBI-ul și să întoarcă opinia publică de partea lor. Cei Patru Călăreți se întorc pentru a demasca activitățile unui om de afaceri imoral. Cu toate acestea, ei sunt ușor de contracarat de un geniu al calculatoarelor, Walter Marby, care pare să fi reușit să-i păcălească. Pentru a-și reabilita numele și a dezvălui creierul din spatele complotului diabolic, ei trebuie să realizeze un truc fără precedent și aparent imposibil.

/Comedie americană de acțiune; 12+/

Băieții de treabă

Suntem în 1970, Los Angeles. Două crime par să se întâmple în același timp, independent una de cealaltă: o femeie dispare și un lucrător din industria pentru adulți se sinucide. Jackson Healy(Russell Crowe) face echipă cu detectivul particular Holland March(Ryan Gosling) pentru a încerca să descopere adevărul. Investigația le pune viețile în pericol, pe măsură ce o conspirație la nivel înalt se desfășoară sub ochii lor, ducând la un asasin de succes și implicându-l pe președintele Curții Supreme de Justiție.

/Comedie americană de acțiune; 16+/

Pelé (Pelé: Nașterea unei legende)

Filmul spune povestea modului în care un băiat brazilian fără bani, dar cu un talent diabolic, a devenit cel mai mare fotbalist din toate timpurile, marcând la 17 ani golul victorios care a făcut ca țara sa să devină campioană mondială. După o copilărie dificilă, Pelé(Kevin de Paula) a combinat stilul său unic de joc cu un spirit invincibil pentru a deveni un adevărat mare fotbalist, care și-a schimbat chiar și propria țară.

/Biopic american; 12+/

(Sursa imaginii de copertă pentru proiecțiile cinematografice din această săptămână)
(Proiecțiile săptămânale aici și aici)

//batigoool//