Proiecții cinematografice săptămânale: 28 aprilie 2016.28.04.2016 - Proiecții cinematografice săptămânale

Se apropie Ziua Mamei și ce mod mai bun de a sărbători decât cu un film de Ziua Mamei plin de vedete. Și dacă nu vă convine, mai aveți la dispoziție o altă comedie romantică americană din care să alegeți. Cu toate că vă recomandăm să îl urmăriți împreună cu partenerul dumneavoastră. Avem, de asemenea, un film de animație simpatic, o dramă tri-națională și, nu în ultimul rând, o privire asupra modului în care a ieșit ultimul efort regizoral al lui Attila Till. Așadar, haideți să vedem care sunt lansările cinematografice din această săptămână, cu ceva mai multe detalii!

Ziua Mamei

Ce au în comun impulsiva Sandy(Jennifer Aniston), admiratoarea orbitoare de bijuterii Miranda(Julia Roberts) și soțul devotat Jesse(Kate Hudson)? Toate trei sunt mame și, deși se confruntă cu bucurii și provocări foarte diferite în viața de zi cu zi, de Ziua Mamei, toate experimentează ceea ce înseamnă să fii mamă.

/Comedie romantică americană; 12+/

Cuplu ucigaș (Dl. Corect)

După ultima despărțire, Martha(Anna Kendrick) este devastată. Uneori se închide în casă, alteori se aruncă în petreceri ca o nebună. În această stare de spirit instabilă îl întâlnește pe Francis(Sam Rockwell). A făcut lucruri ciudate, dar Martha dă la o parte semnele de suspiciune. De fapt, formează un cuplu perfect, amândoi fiind suficient de deranjați, dar Francis puțin mai mult decât Martha. Este un asasin, dar nu orice asasin: nu numai că îi ucide pe cei pe care a fost angajat să-i ucidă, ci îl ucide chiar pe cel angajat. Dar acest mod de viață nu este lipsit de pericole: Francis este căutat atât de gangsteri, cât și de agenții FBI. Iar Martha trebuie să decidă dacă să fugă de noul ei iubit sau să facă pasul spre o nouă viață alături de el.

/Comedie romantică americană; 16+/

Ratchet și Clank - Gardienii Galaxiei (Ratchet și Clank)

Ultimul din specia sa, Ratchet a învățat cum să fie singurul din lume care poate supraviețui. Clank este un robot care compensează dimensiunile sale mici prin faptul că este inteligent. Când maleficul Drek, infamul lider al Blargilor, plănuiește să transforme în praf fiecare planetă din galaxia Solana, cei doi eroi legendari fac echipă pentru a-l opri.

/Film american de familie și de animație; 6+/

[{{{{{B}}}}

În centrul poveștii, un băiat de douăzeci de ani, prietenul său și un fost pompier sunt îngroziți mai mult decât orice de faptul că sunt complet inutili pentru societate. Când se dovedește că se află în lumea interlopă, se dezlănțuie cu adevărat.

/Acțiune maghiară; 16+/

A kommuna (Kollektivet)

Erik și familia sa moștenesc o casă de familie imensă în Danemarca anilor 1970, dar este prea mare pentru cuplu și cei doi copii ai lor. Dintr-o dată, se hotărăsc să formeze o comună, astfel încât prietenii și cunoștințele să se poată muta în ea și să poată plăti împreună costurile de întreținere. La început totul este idilic, dar între timp bărbatul de vârstă mijlocie începe o aventură cu o tânără, iar soția sa este de acord cu relația și cu situația ciudată. Apoi, pe măsură ce trece timpul, tuturor le este din ce în ce mai greu să facă față noii situații.

/Drame daneze, suedeze, olandeze; 16+/

(Sursa imaginii de copertă Movie Trailers; Sursa poveștilor Movie Trailers)

//milos//