Proiecții cinematografice săptămânale: 30 iunie 2016.Proiecții cinematografice săptămânale - Legendarul Tarzan sau țestoasele războinice?

Vara este deja în plină desfășurare, este caniculă și nu există meciuri în fiecare zi la Campionatul European de Fotbal. Ce puteți face? Vorbiți cu prietenii sau adunați-vă familia și duceți-i la unul dintre cinematografele cu aer condiționat. Săptămâna aceasta aveți ceva de văzut, dacă aveți chef de ceva complet nou. Așadar, haideți să vedem care sunt proaspetele lansări cinematografice de joi, săptămâna aceasta!

Legenda luiTarzan (The Legend of Tarzan)

Au trecut ani de când Tarzan(Alexander Skarsgard) a părăsit jungla pentru a trăi viața unui nobil, Lordul de Greystoke, sub numele de John Clayton III. Bineînțeles, a avut nevoie de compania iubitei sale soții Jane(Margot Robbie) pentru a se obișnui cu ea. Acum, parlamentul britanic îl trimite înapoi în Republica Democrată Congo cu atribuții speciale de ambasador. Tarzan nu știe că acest lucru îl va transforma într-un pion într-o conspirație condusă de răzbunare și lăcomie...

/Aventura americană; 12+/

Teenage MutantNinja Turtles: Din umbră

După ce Schroeder(Brian Tee) evadează, acesta își reunește din nou forțele, cu ajutorul a doi securiști și a unui om de știință nebun pe nume Baxter(Tyler Perry). Aceștia pun la cale un plan diabolic de cucerire a lumii pe care numai țestoasele ninja Michelangelo(Noel Fisher), Donatello(Jeremy Howard), Leonardo(Pete Ploszek) și Raphael(Alan Ritchson) îl pot opri. Dar au și ajutoare sub forma lui Eipril O'Neill (MeganFox), Verne Fengouik (WillArnett) și un nou prieten, Casey Jones(Stephen Amell). Dar, în timp ce se concentrează asupra lui Schroeder și a noii sale echipe, un răufăcător și mai mare decât ei, celebrul Krang, apare în scenă.

/Comedie americană de acțiune; 12+/

ABigger Spl ash (A Bigger Splash)

Legenda rock Marianne Lane(Tilda Swinton) se relaxează împreună cu partenerul ei Paul(Matthias Schoenaerts) pe insula vulcanică Pantelleria. Dintr-o dată, vechiul ei iubit, Harry(Ralph Fiennes), un producător de discuri, apare cu fiica sa și le întrerupe vacanța. Nostalgia pe care o aduce cu ea explodează ca o bombă atomică în liniștea Mariannei și nu mai există scăpare. Pofta, gelozia și rock and roll-ul sunt întruchipate senzual în acest film sub soarele arzător al Mediteranei.

/thriller polițist italo-francez; 16+/

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Istoricul proiecțiilor cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//