Proiecții cinematografice săptămânale: 5 mai 201605.05.2016 - Proiecții cinematografice săptămânale

Doamnelor și domnilor, mai degrabă mici decât mari! Doar două filme noi vor fi lansate în cinematografe în acest an, dar unul dintre ele va fi probabil un succes de box office și se va număra printre cele mai mari încasări ale anului pe diverse liste. Mai mult! Cel mai recent episod din Captain America, cu aproape toți supereroii, nu numai că va fi prezent în topuri, dar are mari șanse să depășească câteva vârfuri din trecut. Îl așteptăm cu curiozitate. Spuneți-ne în comentarii care credeți că va fi box office-ul. Ei bine, haideți să aruncăm o privire la programul nu foarte special al lansărilor cinematografice din această săptămână.

Căpitanul America: Războiul civil (Captain America: Civil War)

În Captain America: Războiul civil, Steve Rogers(Chris Evans) conduce o echipă nou formată de Răzbunători, în timp ce încearcă să mențină omenirea în siguranță. Cu toate acestea, apare un alt incident cu consecințe neașteptate. Răzbunătorii sunt supuși unor presiuni politice tot mai mari pentru a fi controlați de o agenție guvernamentală care trebuie să raporteze acțiunile lor. Noul ordin îi divizează pe Răzbunători, împărțind echipa în două. Un grup este condus de Steve Rogers, care crede că Răzbunătorii ar trebui să fie liberi să acționeze pentru a proteja omenirea. Cealaltă facțiune este condusă de Tony Star(Robert Downey Jr.), care susține ideea de control și responsabilitate. Telespectatorii trebuie să se decidă pentru care tabără să se opună, deoarece războiul se desfășoară acum pe două fronturi.

/Acțiune americană și SF; 12+/

Vecinul de jos (Un etaj mai jos)

Patrașcu(Ionuț Bora) are ghinionul să asiste la o bătaie și o crimă în casă. Întrucât nimeni altcineva nu a văzut incidentul, el este cel care trebuie să decidă dacă ucigașul va scăpa nepedepsit. Conștiința lui Patrașcu îl sâcâie, iar autorul crimei bizare continuă să locuiască alături.

/Dramă romană, franceză, germană, suedeză; 16+/

 Az alsó szomszéd (Un etaj mai jos)

Vecinul de jos a fost filmat în România timp de 25 de zile, iar povestea sa a fost inspirată de o știre reală.

(Sursa imaginii de pe coperta Movie Weekly)
(Sursa poveștilor din Movie Weekly)

/milos/