Proiecții cinematografice săptămânale: 7 aprilie 2016Proiecțiile cinematografice săptămânale: 07.04.2016 - Ne așteaptă o săptămână nefastă

Numai în această săptămână, oferta cinematografică internă crește cu patru filme. Mai avem o comedie cu Melissa McCarthy, o poveste cu Robinson Crusoe și, dacă asta nu este de ajuns, putem intra în cinematograf pentru a arunca o privire în viața Papei Francisc, iar un film de acțiune rusesc rău vine în Ungaria. Așadar, haideți să vedem care sunt lansările cinematografice săptămânale din țara noastră!

Șeful(The Boss)

După ce Michelle Darnell (Melissa McCarthy), o antreprenoare de mare succes, este prinsă într-o afacere de mită, ajunge direct la închisoare. Timpul petrecut în spatele gratiilor nu-i schimbă cu adevărat modul de gândire, nu învață nimic din greșelile ei. Când este eliberată, oamenii pe care i-a înșelat refuză să o ierte.

/Comedie americană; 16+/

Robinson Crusoe (Robinson Crusoe)

Pe o insulă mică și exotică trăiește Tuesday(Kaya Yanar), un papagal care visează să exploreze lumea. În urma unei furtuni, el și prietenii săi găsesc pe plajă o creatură ciudată, tânărul Robinson Crusoe(Matthias Schweighofer), care a fost aruncat în derivă de pe o corabie. Marți îl vede acum pe omul pe care îl poate ajuta să își împlinească visul. În curând, Robinson descoperă că cheia supraviețuirii sale se află la animale, care pot vorbi între ele, dar nu pot vorbi cu oamenii. Încet-încet, ei învață să trăiască împreună în armonie, dar apoi sosesc două pisici sălbatice care vor să pună stăpânire pe insulă...

/Film de animație belgian, francez de familie; 6+/

Papa Francisc(Francisco - El Padre Jorge)

Când un student la medicină din Buenos Aires își descoperă credința creștină, nu are nicio idee: este primul pas pe drumul lung care îl va duce în cele din urmă la Vatican. Ana(Silvia Abascal), o tânără jurnalistă spaniolă, îl întâlnește pe cardinalul Jorge Mario Bergoglio(Darío Grandinetti) în timpul Conclavului Pontifical din 2005. Atunci începe prietenia lor profundă, în care umorul, intimitatea, dragostea și înțelepciunea joacă un rol la fel de important ca în învățăturile pe care părintele Jorge - sau, așa cum îl cunoaștem astăzi, Papa Francisc - le-a predicat de atunci. Prin intermediul conversațiilor dintre Ana și părintele Jorge, se dezvăluie povestea fostului copil al unor refugiați italieni săraci: iubirile sale din tinerețe, căutarea vocației, lupta sa împotriva guvernelor corupte și a rețelelor criminale, apărarea celor căzuți și crezul său profund uman de a iubi mai presus de orice.

/Dramă spaniolă, argentiniană, italiană; 12+/

HardcoreHenry (Hardcore Henry)

Henry nu-și poate aminti nimic. Mai ales pentru că soția lui tocmai l-a înviat din morți. Îi spune numele lui Henry, dar acesta nu are timp să se gândească și, cinci minute mai târziu, este împușcat, iar soția sa este răpită. La Moscova, Henry se trezește cu jumătate din lumea interlopă și toți îl vor mort. Pe lângă instinctul de supraviețuire, Henry este condus de răzbunare: scopul său este de a învinge inamicul și de a-și elibera soția.

/Rusă, acțiune americană; 16+/

Hardcore Henry 2016

Lumea vizuală din Hardcore Henry este ca și cum ai juca un joc pe calculator.

(Movie Weekly: Sursa imaginii de copertă)
(Movie Weekly: Sursa poveștilor)

//milos//