Proiecții cinematografice săptămânale: 7 iulie 2016Proiecții cinematografice săptămânale: 07. 07. 07.

Încă o săptămână, alte filme debutează în cinematografe. În acest an, westernurile reapar în industria cinematografică, iar unul dintre ele vine în țara noastră. Zac Efron și un amic sunt în căutarea fetei potrivite, o comedie suedeză este pe drum și o producție animată franco-daneză cu o grafică interesantă este, de asemenea, pe drum. Așa că haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce vă așteaptă de joi în această săptămână!

Mike șiDave au nevoie de date denuntă

Mike(Adam DeVine) și Dave Stangle(Zac Efron) sunt frați. Când încep să petreacă, nu lasă nimic neatins. Tatăl lor le dă un ultimatum: nu pot merge singuri la nunta surorii lor, pentru că vor strica întregul eveniment. Așa că vor trebui să găsească o fată care să le însoțească, ca să fie un pic mai solide. Așa că postează un anunț online în căutarea unei fete pentru o nuntă, dar acesta devine viral pe internet mai mult decât au crezut inițial... Fetele pe care le atrag pot fi chiar mai petrecărețe decât ei și, prin urmare, "reputația" lor este în joc.

/Comedie americană; 12+/

Tomahawk deos

Trei persoane sunt răpite din orașul Bright Hope. Indiciile îi fac să creadă că indienii care locuiesc în peșteri au fost autorii. Ei sunt căutați de șeriful Hunt(Kurt Russell), de adjunctul său Chicory(Richard Jenkins), de domnul Brooder(Matthew Fox) și de domnul O'Dwyer(Patrick Wilson). Călătoria lor îi duce în Valea Omului Flămând, unde se confruntă cu orori inumane.

/Western american, horror; 18+/

Omulnumit O ve (En man som heter Ove)

Ove are 59 de ani și este un om morocănos. Cu ani în urmă a fost președinte interimar al asociației locale de locuințe, dar apoi a fost înlocuit. Dar lui nu-i pasă că a fost îndepărtat din funcție și continuă să supravegheze cartierul, verificând dacă există mașini parcate ilegal și gunoaie sortate corespunzător. Dar Ove nu mai este același de la moartea iubitei sale soții Sonja și probabil că și el ar vrea să moară. Când Parvaneh, însărcinată, și familia ei se mută în casa cu terase de peste drum, cele două formează o prietenie neașteptată.

/Dramă suedeză, comedie; 16+/

Nordul îndepărtat (Tout en haut du monde)

Anul 1892, Sankt Petersburg. Sasha este o tânără aristocrată rusă care a fost întotdeauna fascinată de viața bunicului ei, un aventurier care a călătorit în întreaga lume pe o navă proiectată de el însuși. Dar nu s-a mai întors niciodată din ultima sa expediție la Polul Nord, iar întreaga navă a fost pierdută. Pentru a salva onoarea familiei sale, Sasha pornește spre nord pe urmele navei bunicului său.

/Franceză-daneză de animație; 6+/

(Sursa imaginii de pe coperta Weekly Movie Showings)
(Istoria Weekly Movie Showings aici și aici)

//milos//