Proiecții cinematografice săptămânale: 9 iunie 2016Proiecții cinematografice săptămânale - Încă o revelație!

Lista din această săptămână arată destul de slabă în comparație cu cea de săptămâna trecută, deși există un film care a fost așteptat de mult timp de la prima sa lansare. Nu vom dezvălui mari secrete dacă vă spunem că ne gândim la cel de-al doilea episod din The Shining. Va exista și o continuare americană, care va fi binevenită pentru fanii genului horror. De asemenea, va fi o comedie realizată în comun de italieni și francezi, iar pentru a nu-i lăsa pe copii pe dinafară, va fi și o poveste drăguță cu peștișori. Așadar, haideți să aflăm puțin mai multe despre ce se întâmplă de joi în această săptămână!

Now You See Me 2.

Povestea din LOSERS OF EYES 2 se reia la un an după ce eroii noștri au reușit să păcălească FBI-ul și să întoarcă opinia publică de partea lor. Cei Patru Călăreți se întorc pentru a demasca activitățile unui om de afaceri imoral. Cu toate acestea, ei sunt ușor de contracarat de un geniu al calculatoarelor, Walter Marby, care pare să fi reușit să-i păcălească. Pentru a-și reabilita numele și a dezvălui creierul din spatele complotului diabolic, ei trebuie să realizeze un truc fără precedent și aparent imposibil.

/Comedie americană de acțiune; 12+/

MaravigliosoBoccaccio (Maraviglioso Boccaccio)

Csodálatos Boccaccio (Maraviglioso Boccaccio)

În 1348, ne aflăm în Florența lovită de ciumă. Un grup de tineri, șapte femei și trei băieți, preferă să fugă de boala mortală și să părăsească orașul. Aceștia se refugiază într-o vilă abandonată pe dealurile toscane.

/Olas, comedie franceză; 16+/

Drumul luiIzzie spre casă

Izzie, un peștișor vesel care trăiește pe fundul mării, pornește într-o serie de aventuri uimitoare și înfruntă multe pericole în călătoria sa pentru a-și găsi adevărata identitate.

/Poveste animată americană; 6+/

Printre demoni 2 (The Conjuring 2)

Démonok között 2. (The Conjuring 2)

Demonologii Lorraine și Ed Warren călătoresc la Londra pentru a ajuta o mamă cu patru copii și familia ei, care au parte de lucruri ciudate. Dar prezența supranaturală pe care o întâlnesc este mai puternică decât orice au mai văzut vreodată, ceea ce reprezintă o adevărată provocare pentru experți.

/American horror; 16+/

(Sursa imaginii de pe coperta Movie Weekly)
(Sursa poveștilor din Movie Weekly)

//milos//