Proiecții cinematografice săptămânale - de la 1 decembrie 2016Proiecții cinematografice săptămânale - Alegerea fiecăruia!

Este doar o chestiune de zile până când începe ultima lună a anului. Luna decembrie este întotdeauna o perioadă pentru filmele care au șanse mari să ajungă la gala cinematografică. Prima zi a lunii decembrie este ziua premierei în Ungaria, așa că, desigur, sunt multe de văzut la cinema. Există cel mai recent film al recent divorțatului Brad Pitt, Dwayne Johnson a intrat în scenă pentru a da voce poveștii, fanii Underworld pot urmări cel de-al treilea episod al francizei, există o dramă britanică și două producții maghiare din care puteți alege. Haideți să aflăm mai multe despre ceea ce ne rezervă lansările de joi din această săptămână!

Allied

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, doi spioni(Brad Pitt, Marion Cotillard) au misiunea de a elimina un ofițer nazist de rang înalt. În timp ce încearcă să ducă la bun sfârșit cea mai dificilă misiune din viața lor, ei dezvoltă o relație romantică. Dragostea se transformă în căsătorie și în nașterea primului lor copil. Numai că într-o zi află informații despre soția sa care îi vor schimba viața pentru totdeauna. Informațiile dezvăluie că femeia pe care o iubește și mama copilului său este ea însăși un spion nazist.

Limită de vârstă: 16+
Stil: război, thriller, dramă
Națiune: americană
Lungime: 124 min
Regizor: Robert Zemeckis

Vaiana (Moana)

Cel mai recent film de animație de la Walt Disney Animation Studios, Vaiana are ca protagonistă o adolescentă aventuroasă care pornește într-o misiune îndrăzneață pentru a-și salva poporul. De-a lungul drumului, Vaiana (vocea luiAuli'i Cravalho) îl întâlnește pe Maui (vocea lui DwayneJohnson), cândva venerat ca un semizeu puternic, care o ia sub aripa sa pentru a face din ea un adevărat explorator. Împreună, ei pornesc în largul oceanului, iar călătoria nu este lipsită de evenimente. Înfruntând monștri uriași și pericole incredibile, Vaiana îndeplinește misiunea strămoșilor săi și descoperă ceea ce căuta cel mai mult: pe sine însăși.

Vârstă: 6+
Stil: animație, aventură, musical, comedie
Națiune: americană
Lungime: 113 min
Regia: Ron Clements și John Musker

Underworld: Războaiele sângelui

Selene își continuă lupta împotriva clanului Lycan și a vampirilor care au trădat-o. Ea are doar doi aliați, David (Theo James) și tatăl ei, Thomas (Charles Dance), pe care se poate baza pentru a pune capăt unui război de secole. Pentru a-și atinge scopul, trebuie să facă un sacrificiu uriaș.

Vârstă: 16+
Stil: acțiune, horror
Națiune: americană
Regizor: american: Anna Foerster

Eu,Daniel Blake

Daniel Blake(Dave Johns), în vârstă de 59 de ani, este un tâmplar care se recuperează după un atac de cord. În timp ce încearcă să obțină de la sistemul de sănătate prestațiile sociale pe care le merită, se împrietenește cu o mamă cu doi copii care are o problemă foarte asemănătoare.

Vârstă: 16+
Stil: dramă
Naționalitate: britanică, franceză, belgiană
Lungime: 100 minute
Regizor: Ken Loach

Ken Loach.

După moartea subită a unui misterios șofer de tren în vârstă de 60 de ani, soția, amanta și fiica nelegitimă a acestuia și multe alte personaje dubioase încearcă să descopere din trecutul bărbatului cine a fost cu adevărat cel pe care l-au iubit. Vor muri pentru a afla pe care dintre ele le-a iubit cu adevărat și unde a ascuns fructele fantastice ale vieții sale duble. Aflați în agonie, eroii noștri se află în mijlocul unei comedii satirice cu rădăcini păcătoase, care datează din anii '80, ultimul deceniu al epocii socialiste.

Vârstă: 16+
Stil: comedie, dramă
Naționalitate: maghiară
Lungime: 105 minute
Regizor: Zoltán Kamondi

#Sohavavégetnemérőset

Acest lungmetraj muzical amuzant este inspirat de hiturile lui Tomi Fluor și ale trupei Wellhello a lui Diaz. Filmul prezintă șase povești scurte care sunt cumva legate între ele. Filmul încearcă să descrie sensul vieții, filozofia, grijile și provocările relaționale ale tinerilor din ziua de azi.

Limită de vârstă: 16+
Stil: comedie, musical
Naționalitate: maghiară
Lungime: 100 minute
Regizor: Dániel Tiszeker

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//