Proiecții cinematografice săptămânale - de la 1 septembrie 2016Lansările cinematografice săptămânale: din 01.09.2016 Vine Jason Statham!

Pentru mulți dintre ei, școala va reîncepe peste câteva zile. Unii sunt fericiți, alții ar fi bine să mai stea câteva săptămâni libere. Profitați de ultima săptămână și mergeți pentru ultima dată la cinema în timpul vacanței de vară. Nu veți regreta, pentru că, pe lângă câteva filme grozave care rulează de mult timp în cinematografe, săptămâna aceasta avem filme noi, cu Jason Statham la cârmă. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă în această săptămână, de joi, la noile lansări cinematografice săptămânale!

Maestrul ucigaș - Învierea ( Mechanic: Resurrection)

Arthur Bishop(Jason Statham) este un asasin profesionist care a crezut că poate lăsa trecutul în urmă și se poate bucura de o viață în paradis alături de frumoasa lui prietenă Gina. Dar când o organizație criminală periculoasă o răpește pe Gina(Jessica Alba), Bishop este forțat să comită trei crime deghizate în accidente. De data aceasta, maestrul ucigaș, specializat în munca de curățenie, joacă după propriile reguli: face echipă cu una dintre victimele sale pentru a-i ajuta să-și elimine dușmanii și să elibereze fata captivă. De data aceasta, nimic nu-l poate opri pe ucigașul cu sânge rece. Acest caz este mai personal decât oricare dintre misiunile sale anterioare.

/American, acțiune thailandeză; 16+/

Rețeta speranței (An)

Sentaro(Masatoshi Nagase) conduce o mică brutărie care se concentrează pe un singur lucru, vânzând o anumită specialitate umplută, o prăjitură umplută cu aluat de clătite cu fasole dulce. Când o doamnă în vârstă, Tokue(Kirin Kiki), în vârstă de 76 de ani, se oferă să ajute după ce Sentaro se chinuie să facă față încărcăturii, proprietarul acceptă cu reticență. Curând, însă, devine clar că mâinile femeii pot face lucruri cu adevărat magice în bucătărie.

/Drama japoneză, germană, franceză; 12+/

Jonas Kaufmann: O seară cu Puccini

În iunie 2015, tenorul german Jonas Kaufmann a urcat pe scena de la Scala din Milano, sanctuarul marii opere italiene, pentru unul dintre cele mai așteptate spectacole ale anului, interpretând cele mai populare arii ale lui Puccini alături de Orchestra Filarmonicii Scala. Spectacolul ei a uimit complet publicul, cu un succes răsunător care a inclus cinci bisuri și ovații în picioare. Acest spectacol, devenit acum legendar, este în centrul spectaculosului film de concert O seară cu Puccini, care, alături de spectacol, oferă o perspectivă asupra vieții și operei lui Puccini, cu o narațiune a lui Kaufmann care dă viață pe ecran unor imagini de arhivă rare.

/Film de concert britanic; 6+/

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//