Proiecții cinematografice săptămânale (din 02.02.2017) - Va fi o săptămână interesantă!Proiecții cinematografice săptămânale - din 2 februarie 2017

Încă o săptămână, încă un set de filme care să atragă spectatorii în cinematograf. De data aceasta, Michael Keaton ar putea fi unul dintre actorii principali care să merite prețul unui bilet de cinema, sau J.K. Simmons ar putea fi în centrul atenției, dar fanii horror vor fi, de asemenea, fericiți să afle că o continuare clasică este pe drum. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă pentru lansările de joi din această săptămână!

Fondatorul (The Founder)

Ray Kroc(Michael Keaton), om de afaceri din Illinois, îi întâlnește pe frații McDonald(Nick Offerman, John Carroll Lynch), care conduc un restaurant de hamburgeri în sudul Californiei în anii 1950. Impresionat de sistemul de servire rapidă al restaurantului, Kroc manevrează pentru a prelua controlul afacerii și, în curând, transformă McDonald's într-un imperiu de un miliard de dolari și într-unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: biografic, istoric, dramă
Națiune: american
Lungime: 115 minute
Regizor: John Lee Hancock

John LeeHancock

Un grup de comandouri navale de elită este trimis într-o Europă devastată de război și găsește o comoară în valoare de sute de milioane de dolari pe fundul unui lac. Pentru a-i ajuta pe localnici și pentru a înapoia aurul proprietarului de drept, ei plănuiesc un jaf. Totuși, printr-o coincidență nefericită, inamicul îi observă și au la dispoziție doar 10 ore pentru a-și îndeplini misiunea.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: acțiune
Naționalitate: germană, franceză
Regizor: Steven Quale

Steven Quale (Steven Quale)

Povestea urmărește o tânără femeie, Julia(Matilda Anna Ingrid Lutz), a cărei viață ia o turnură bruscă și teribilă după ce prietenul ei cade într-o subcultură întunecată. După ce deschide un e-mail al cărui conținut nu trebuia să-l vadă niciodată, Julia se sacrifică pentru a-și salva prietenul, doar pentru a descoperi, în ultimele șapte zile din viața ei, un alt misterios "film în film" pe care nimeni nu l-a mai văzut până acum.

Heti mozibemutatók (2017.02.02-től) - Izgalmas hét lesz!

Limita de vârstă: 18+.
Stil: horror, dramă
Națiune: american
Lungime: 117 minute
Regizor: F. Javier Gutiérrez

Marina Abramovic- The Space in Between: Marina Abramovic și Brazilia

Marina Abramovic călătorește în Brazilia pentru propria vindecare, unde încearcă remediile indigene sacre, practicate de mii de ani. Între timp, Marina încearcă să își limpezească mintea și să găsească o nouă inspirație pentru arta sa, pentru că singura cale de a se vindeca este să se vindece. Pentru a-și aprofunda conștiința, ea trebuie să fie capabilă să se dizolve în lumea ei neînsuflețită, căci lumea materială este o barieră în calea artei... dar cât de departe îi este permis să meargă în căutarea artei?

Limita de vârstă: 16+.
Stil: documentar
Națiune: brazilian
Lungime: 86 de minute
Regizor: Marco Del Fiol

(Sursa imaginii de copertă pentru proiecțiile cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//

Salvați în

Salvați în