Proiecții cinematografice săptămânale (din 05.01.2017) - Începe sezonul cinematografic 2017!Proiecții cinematografice săptămânale - din 5 ianuarie 2017

După excelenta selecție de filme de săptămâna trecută, cea de săptămâna aceasta este ceva mai limitată. Matt Damon se confruntă cu niște creaturi foarte ciudate pe Marele Zid Chinezesc, francezul Francois Cluzet este văzut în rolul unui medic, iranienii își încearcă norocul într-un film de aventuri, în timp ce spaniolii fac echipă cu canadienii pentru a se asigura că există ceva pentru copii care să meargă la cinema. Dar haideți să aflăm puțin mai multe despre ce ne așteaptă la lansările cinematografice de joi din această săptămână!

MareleZid

Noul și spectaculosul și incitantul film al lui Zhang Yimou (Hero, Clanul pumnalelor zburătoare) este un thriller de acțiune 3D cu Matt Damon în rolul principal. Filmul urmărește construcția uneia dintre cele mai impresionante clădiri din istorie, Marele Zid Chinezesc. Un grup de soldați britanici ajunge din greșeală pe șantierul de construcții. Curând descoperă că Zidul nu are doar rolul de a ține la distanță armatele mongole, ci și o forță mult mai periculoasă, inumană.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: mister, thriller
Naționalitate: chineză, americană
Lungime: 104 minute
Regizor: Zhang Yimou

Doctorul deneînlocuit Werner (Médecin de campagne)

Într-un orășel rural francez și în împrejurimi, toată lumea se poate baza pe doctorul Werner(Francois Cluzet), un vindecător de zi și de noapte și confident al oamenilor din zonă. Dar acum doctorul însuși se îmbolnăvește, așa că Natalie(Marianne Denicourt), un tânăr medic de spital, apare în comunitate pentru a ajuta la cabinet. Dar poate o femeie tânără să îl înlocuiască pe Dr. Werner, adorat de toți și considerat de neînlocuit?

Limita de vârstă: 12+.
Stil: romantic
Națiune: Franceză
Lungime: 102 minute
Regizor: Thomas Lilti

102Lilti (Ejhdeha Vared Mishavad!)

Un Chevrolet portocaliu trece printr-un cimitir pentru a ajunge la o epavă eșuată în mijlocul unui deșert arid. Este 22 ianuarie 1965: cu o zi înainte, prim-ministrul iranian a fost împușcat mortal în fața clădirii parlamentului.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: aventură, mister
Națiune: Iranian
Lungime: 105 minute
Regizor: Mani Haghighi

Animal Great Escape (Ozzy)

Lucky este un câine beagle prietenos și calm, a cărui viață este idilică. Până când stăpânii săi îl pun într-un hotel pentru câini atunci când pleacă într-o călătorie lungă și îndepărtată. Dar hotelul nu este deloc ceea ce pare, mai degrabă o închisoare decât un lux pentru protagonistul nostru. Împreună cu noii săi prieteni, Lucky ar vrea să scape cât mai repede din acest loc.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: familie, animat
Națiune: canadian, spaniol
Durata: 90 de minute
Regia: Alberto Rodríguez și Nacho La Casa

Pattaya (Pattaya)

Franky(Franck Gastambide) și Krimo(Malik Bentalha) își lasă în urmă viețile monotone și călătoresc în faimoasa și diabolica stațiune balneară thailandeză Pattaya. Pentru a obține cazare ieftină aici, le vine ideea nebunească de a se înscrie la Campionatul Mondial de Box al Piticilor. Acest lucru le transformă vacanța de vis în cea mai nebună și periculoasă aventură din viața lor.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: comedie
Gen: Franceză
Lungime: 100 de minute
Regizor: Franck Gastambide

( Sursa imaginii de copertă a cinematografului săptămânal)
(Povești despre lansările cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//