Proiecții cinematografice săptămânale (din 09.02.2017) - Batman în acțiune!Proiecții cinematografice săptămânale - din 9 februarie 2017

Plănuiți să mergeți la cinema săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Batman a primit o poveste Lego de sine stătătoare, Natalie Portman candidează pentru un nou Oscar, polonezii au făcut echipă cu francezii pentru o dramă, iar Iisus va apărea într-o comedie belgiană. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă săptămâna aceasta la lansările cinematografice de joi!

Lego Batman- Filmul ( The Lego Batman Movie)

Bruce Wayne, care cutreieră noaptea străzile din Gotham îmbrăcat în Batman și vânează infractori, trebuie să se confrunte acum nu numai cu răufăcătorii cu care luptă, ci și cu modul în care trebuie să crească un băiat pe care tocmai l-a adoptat.

Limita de vârstă: 6+.
Stil: animație, acțiune, comedie
Naționalitate: american
Durata: 90 de minute
Regizor: Chris McKay

Jackie (Jackie)

La 22 noiembrie 1963, John F. Kennedy este asasinat la Dallas. Jackie(Natalie Portman), soția lui, găsește sângele soțului ei pe rochia ei roz. Săptămâna care urmează după traumă este o săptămână de istorie mondială pentru ea: pe lângă faptul că trebuie să își consoleze cei doi copii, trebuie să se asigure că moștenirea istorică a soțului ei nu este pătată.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: biografic, dramă
Naționalitate: americană, franceză, chiliană
Lungime: 100 de minute
Regizor: Pablo Larraín

Inocenții (Les innocentes)

Un tânăr medic de la Crucea Roșie ajunge în Polonia în 1945 pentru a trata supraviețuitorii din lagărele de concentrare. Mathilde(Lou de Laage) este abordată de superiorul unei mănăstiri din apropiere pentru a-i cere ajutorul. Doctorul vizitează mănăstirea și află că măicuțele sunt încă traumatizate de abuzurile soldaților sovietici și că multe dintre surorile tinere așteaptă copii. Sarcina și credința lor sunt incompatibile, iar ajutorul lui Mathilde este singura lor speranță.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Naționalitate: poloneză, franceză
Lungime: 115 minute
Regizor: Anne Fontaine

Iisus, mobil, vânători de recompense (Les premiers les derniers)

Doi vânători de recompense primesc o nouă misiune: să găsească un telefon mobil care conține documente importante. Au nevoie doar de o baliză, care ar trebui să-i ajute să găsească hoții. Cei care au telefonul sunt niște infractori mărunți, l-au primit din greșeală și nu știu ce au. Pe măsură ce vânătorii de recompense se plimbă prin Franța, ei întâlnesc tot felul de personaje excentrice: cowboy, nebuni și chiar Iisus. În ținutul pustiu, tot mai multe personaje se implică în poveste, iar diferitele fire ale intrigii încep să se întrepătrundă încet...

Limita de vârstă: 16+.
Stil: comedie, crime
Naționalitate: belgian, francez
Lungime: 98 de minute
Director: Bouli Lanners

Cincizeci de umbremai întunecate

Într-o dorință zadarnică, Anastasia Steele se desparte de Christian Grey, miliardarul care îi înfășura degetele în jurul senzualității sale. Dar când el îi oferă un nou pact pentru a se schimba și a deveni mai supusă, ei încep din nou o relație.

A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker)

Limita de vârstă: 18+.
Stil: dramă
Naționalitate: american
Lungime: 115 minute
Regizor: James Foley

(Sursa imaginii de copertă a lansărilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre lansările cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//

Salvați în