Proiecții cinematografice săptămânale - din 10 noiembrie 2016Proiecții cinematografice săptămânale - Sosire Sosire Sosire

Plănuiți să mergeți la cinema săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Cel mai așteptat SF al anului sosește, păpușa Barbie se întoarce, Woody Allen regizează din nou și există chiar și un thriller maghiar brutal de urmărit. Haideți să vedem mai îndeaproape ce vă așteaptă de joi în această săptămână!

Sosire.

Plasată într-un viitor îndepărtat, povestea se concentrează pe un eveniment care amenință însăși existența Pământului: extratereștrii sosesc pe planeta noastră. Statul major al armatei apelează la ajutorul unui strălucit lingvist pentru a comunica cu extratereștrii - scopul este de a descoperi motivul sosirii lor. Omul de știință se străduiește din greu să îi înțeleagă pe extratereștri, dar pe măsură ce lucrează, fragmente din motivul real al sosirii extratereștrilor încep să se adune...

Vârstă: 12+
Stil: SF
Națiune: americană
Lungime: 116 minute
Regizor: Denis Villeneuve

Barbie: Star Light Adventure (Barbie: Star Light Adventure)

Barbie este o prințesă cosmică care se înalță pe hoverboard-ul ei într-o galaxie îndepărtată, alături de adorabilul și devotatul ei partener, Pupcorn. Dar într-o zi totul se schimbă când stelele strălucitoare se sting și dansul lor pe cer încetinește. Barbie călătorește pe o nouă planetă minunată pentru a se alătura misiunii de salvare a stelelor. Ea face echipă cu noii ei prieteni talentați pentru a salva galaxia în această aventură captivantă cu hoverboarding. Urmându-și inima și bazându-se pe ajutorul prietenilor ei, Barbie poate fi liderul pe care întregul univers îl așteaptă!

Vârstă: 6+
Stil: animație
Națiune: americană
Lungime: 79 minute
Regia: Andrew Tan și Michael Goguen

CaféSociety (Café Society)

Un tânăr sosește la Hollywood în anii 1930, sperând să înceapă să lucreze în industria cinematografică. Se îndrăgostește de agitația și de modul de viață pe care îl găsește acolo, care definește spiritul epocii.

Vârstă: 12+
Stil: romantic, comedie, dramă
Națiune: americană
Lungime: 96 min
Regizor: Woody Allen

Noile aventuri ale lui Aladin (Les nouvelles aventures d'Aladin)

Este ziua de Crăciun. Sam și cel mai bun prieten al său, îmbrăcați în Moș Crăciun, se îndreaptă spre cel mai faimos magazin din Paris pentru a fura cât mai multe cadouri cu ajutorul costumelor lor. Planul lor malefic este dejucat de un grup de copii care își așteaptă părinții și care îl roagă pe Sam să le spună o poveste. Copiii vor să audă povestea lui Aladin, pe care Sam nu și-o amintește exact. Bazat pe povestea clasică, Sam, preluând personajul lui Aladdin, pornește într-o poveste plină de peripeții și aventuri, cu un amestec intrigant de elemente din propria sa viață și din evenimentele din legendarul Bagdad. Copiii sunt creatorii activi ai poveștii, ale căror idei și sugestii Sam, îmbrăcat în Moș Crăciun, este obligat să le integreze în poveste, astfel încât Moș Crăciun trebuie să spună întotdeauna adevărul, nu poate minți niciodată.

Vârstă: 12+
Stil: comedie
Națiune: franceză, belgiană
Lungime: 108 minute
Regizor: Arthur Benzaquen

Fantoma din Martfű

Un bărbat a fost condamnat la moarte pentru uciderea brutală a unei tinere din Martfuge în 1957. Cu toate acestea, șapte ani mai târziu, decesele șocante continuă. În frenezia politică post-revoluționară, este dificil să găsești legăturile și să reiei firul anchetei. Într-o țară în care nu există criminali în serie, numărul victimelor este în creștere. Tânărul procuror însărcinat cu acest caz va avea nevoie de toată vigoarea sa pentru a-l demasca pe prădătorul nemilos al unui orășel îngrozit.

Vârstă: 18+
Stil: thriller
Națiune: maghiară
Lungime: 118 minute
Regizor: Árpád Sopsits

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//