Proiecții cinematografice săptămânale - din 13 octombrie 2016Lansările cinematografice săptămânale: sosește cea mai recentă aventură a lui Robert Langdon

Plănuiți să mergeți la film săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Pentru toți cei care au ales să meargă la cinema în această săptămână pentru a se relaxa și care caută ceva nou de făcut, avem tot ce vă trebuie. Tom Hanks va alege cea mai recentă aventură misterioasă. Există, de asemenea, un thriller francez, o dramă germană și chiar un documentar argentinian care concurează pentru favorurile spectatorilor. Dar haideți să aflăm puțin mai multe despre ce ne rezervă lansările de joi din această săptămână!

Inferno (Inferno)

După ce se trezește într-un spital din Florența, amnezicul Robert Langdon (Tom Hanks) trebuie să descopere că a devenit ținta unor răufăcători necunoscuți care încearcă să îi ia viața. O asistentă medicală, Sienna (Felicity Jones), simbologul este nevoit să fugă în timp ce încearcă să pună cap la cap piesele puzzle-ului. Lagndon trebuie să rezolve cea mai complicată conspirație din viața sa, cu propria viață în joc.

/Thriller american, mister; 16+/
/Regizor: Ron Howard/

Secrete și confesiuni (Le confessioni)

Într-un hotel de lux din Germania se întâlnesc miniștrii economiei din cele mai bogate țări ale lumii. La reuniune participă Daniel Roché(Daniel Auteuil), președintele Fondului Monetar Internațional. Într-o dimineață, Roché este găsit mort în mod neașteptat în camera sa. Nu se știe ce s-a întâmplat, dar este clar că ultima persoană cu care președintele a vorbit înainte de a muri a fost un călugăr italian pe care îl invitase la eveniment. Înainte, nimeni nu înțelegea ce caută un preot la un eveniment politic. Invitația lui Roché avea un scop: voia să se confeseze călugărului. Ce păcate ar fi putut mărturisi unul dintre cei mai influenți oameni din lume?

24 săptămâni (24 săptămâni)

Astrid(Julia Jentsch) este o comediantă care îi poate face pe oameni să râdă în orice situație. Soțul ei, Markus(Bjarne Mädel), este managerul ei și cei doi lucrează foarte bine împreună. Ei au o fiică de nouă ani și o așteaptă pe următoarea. Când află că următorul lor copil nenăscut va avea sindromul Down, încearcă inițial să fie optimiști în privința situației, deși nu au nicio idee despre ce îi așteaptă. Pe măsură ce se apropie data scadenței, Astrid devine din ce în ce mai îngrijorată în privința copilului, a familiei și a carierei sale...

/Dramă germană; 16+/
/Regizor: Anne Zohra Berrached/

Ultimul nostru tango (Un tango más)

Doi oameni, o pasiune comună. Cei mai cunoscuți dansatori de tango din Argentina, María Nieves Rego și Juan Carlos Copes, s-au întâlnit pentru prima dată în tinerețe și au format un cuplu timp de aproape cincizeci de ani, nu doar pe ringul de dans, ci și în viață. Povestea lor este spusă în acest film, în timp ce tineri dansatori de tango și coregrafi încearcă să readucă la viață trecutul prin scene spectaculoase. Prin intermediul amintirilor și al imaginilor de arhivă ale lui Rego și Copes, acum octogenari, putem arunca o privire asupra emoțiilor care i-au animat, în care dragostea și ura erau deopotrivă prezente. În film, María și Juan pot privi înapoi la viețile, carierele și tumultoasa lor poveste de dragoste, precum și la cea mai mare pasiune a lor, tangoul, cu suficientă distanță.

/Documentar argentinian și german; 12+/
/Realizator: German Kral/

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//