Proiecții cinematografice săptămânale - din 17 noiembrie 2016Proiecții cinematografice săptămânale - Așteptați-vă la un boom cinematografic!

Plănuiți să mergeți la cinema săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Mel Gibson își lasă amprenta ca actor, Jake Gyllenhaal ar putea fi din nou aproape de un Oscar, o imitație a filmului Harry Potter cu un actor premiat cu Oscar în rolul principal este pe cale să apară, dar mai sunt și alte lucruri de văzut. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă pentru lansările de joi din această săptămână!

Până la ultimul om (Blood Father)

Un infractor condamnat(Mel Gibson) eliberat din închisoare se reîntâlnește cu fiica sa de 16 ani(Erin Moriarty), înstrăinată și capricioasă, pentru a o proteja de traficanții de droguri care vor să facă rău familiei sale.

Vârstă: 16+
Stil: acțiune, thriller
Națiune: americană
Lungime: 88 min
Regizor: Jean-Francois Richet

Animalenocturne

Thrillerul romantic șocant de intim și tensionat al scenaristului și regizorului Tom Ford explorează limitele fine dintre dragoste și cruzime, răzbunare și răscumpărare. Filmul este o "poveste în poveste", într-o parte în care Susan (AmyAdams) primește un manuscris alunei cărți pentru a fi revizuit de la fostul ei soț (Jake Gyllenhaal), pecare l-a părăsit în urmă cu 20 de ani. Cealaltă parte urmărește manuscrisul în sine, care se concentrează pe un bărbat a cărui vacanță în familie devine violentă și apoi mortală. Iar în ceea ce o privește pe Susan, povestea ei mai are câteva emoții.

Vârstă: 16+
Stil: thriller
Națiune: americană
Lungime: 116 minute
Regizor: Tom Ford

Bestii fantastice șiunde să le găsești

Conform sinopsisului oficial, Newt Scamander(Eddie Redmayne) tocmai a terminat un tur al lumii, în timpul căruia a ținut o evidență meticuloasă a creaturilor magice. În drum spre casă, plănuiește să petreacă câteva zile liniștite în New York, dar un caz misterios, evadarea lui Jacob(Dan Fogler), un no-maj (echivalentul american al unui muggle) și evadarea unor creaturi magice îi strică planurile. Mai mult, se pare că nu doar lumea vrăjitorilor este în pericol.

Vârstă: 12+
Stil: fantezie, aventură
Națiune: americană
Lungime: 133 minute
Regizor: David Yates

Slugile destinului... și altele (Ma loute)

Cel mai recent film al regizorului Bruno Dumont, câștigător al premiului Palme d'Or, este o comedie absurdă, cu un ritm nebunesc, în care joacă Fabrice Luchini (Dragoste la etajul șase, Gemma Bovery), Juliette Binoche, laureată a premiului Oscar (Pacientul englez, Clouds of Sils Maria) și Valeria Bruni-Tedeschi (Povești din scări, Chances). Pe coasta pitorească din nordul Franței, mai mulți turiști dispar în mod misterios în vara anului 1910. Celebrul duo de detectivi Machin și Malfoy își încep investigația la Slack Bay - confluența dintre mare și râul Slack, care are loc numai la mareea mare.

Vârstă: 16+
Stil: comedie
Națiune: germană, franceză
Lungime: 122 minute
Regizor: Bruno Dumont

Salvare (Infini)

Suntem în secolul 23. Whit Carmichael(Daniel MacPherson) este singurul supraviețuitor al unui dezastru biologic pe o stație minieră de pe o planetă extraterestră. O echipă de căutare pornește în căutarea lui.

Limita de vârstă: 16+
Stil: SF, thriller
Națiune: australiană
Lungime: 110 minute
Regizor: Shane Abbess

Controlulcreativ (Creative Control)

Suntem în viitorul apropiat, Brooklyn. Progresele în domeniul tehnologiei și al comunicațiilor sunt de neoprit, dar acest lucru îi face pe oameni să se simtă neliniștiți și nelipsiți. David(Benjamin Dickinson) este un director de publicitate suprasolicitat care lucrează la o nouă generație de ochelari inteligenți. Dispozitivul duce realitatea virtuală la un nou nivel. Pe măsură ce relația sa reală cu Juliette(Nora Zehetner), instructor de yoga, ajunge într-un punct critic, el se simte tot mai atras de această nouă lume a tehnologiei. Curând, însă, nu mai știe ce este real și ce este o invenție a imaginației sale.

Vârstă: 16+
Stil: dramă
Națiune: americană
Lungime: 97 minute
Regizor: Benjamin Dickinson

Fatanecunoscută (La fille inconnue)

O femeie refuză tratamentul oferit de medicul ei, lăsându-i-se fără nicio șansă de supraviețuire. Când doctorița află că pacientul ei a murit, viața ei ia o nouă turnură.

Vârstă: 16+
Stil: dramă
Națiune: Belgia
Lungime: 113 minute
Regia: Luc Dardenneși Jean-Pierre Dardenne

(Sursa imaginii de copertă pentru proiecțiile cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//