Proiecții cinematografice săptămânale: din 18 august 2016!Proiecții cinematografice săptămânale - 18 august 2016

Săptămâna aceasta sunt multe de văzut pentru cei care aleg cinematograful ca activitate de agrement. Urmează Dudes in Guns, care se adresează celor peste 16 ani și se bazează pe o poveste adevărată. Există, de asemenea, adaptarea din 1959 a clasicului Ben Hur și o mare fantezie americană, pe care realizatorii o recomandă ca film de familie. Există, de asemenea, o comedie muzicală coprodusă de trei țări, iar francezii pregătesc, de asemenea, o producție amuzantă. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce vă așteaptă de joi în această săptămână!

Tipi cu arme (War Dogs)

Efraim Diveroli(Jonah Hill) și David Packouz(Miles Teller) nu știu nimic despre reguli sau afaceri - locuiesc într-o cămăruță sărăcăcioasă din Miami și își petrec cea mai mare parte a zilelor fumând iarbă - dar când norocul le pică în mod uimitor în mână, nu spun nu: în curând semnează un contract de trei sute de milioane de dolari cu Departamentul Apărării. Aceștia sunt de acord să furnizeze arme și muniții în Afganistan pentru aliații SUA. Nu au mai făcut niciodată acest lucru, nici măcar nu au visat la asemenea bani, dar spun da - și încearcă să profite de o situație care îi bagă în încurcături incredibile. Sunt înconjurați de traficanți de arme ruși, gangsteri albanezi, politicieni de la Washington, un comerciant străin elvețian...

/Comedie americană; 16+/

Ben-Hur (Ben-Hur)

Ben Hur este povestea prințului Judah Ben-Hur (Jack Huston), adaptarea din 1959 a clasicului, care este acuzat pe nedrept de trădare de către fratele său adoptiv Messala (Toby Kebbell), un ofițer din armata romană. Lipsit de titlul nobiliar și obligat să devină sclav, este nevoit să își părăsească familia și dragostea (Nazanin Boniadi). El petrece mai mulți ani în derivă pe mare înainte de a se întoarce acasă, însetat de răzbunare. Dar în schimb găsește răscumpărarea. Filmul de aventuri, bazat pe romanul clasic cu același nume al lui Lew Wallace, îi are în distribuție pe Morgan Freeman și Rodrigo Santoro.

/Aventura americană, istoric; 12+/

Elliott Dragonul (Pete's Dragon)

Pete(Oakes Fegley) a fost adoptat, dar noii săi părinți nu-l suportă. În schimb, tânărul orfan fuge de acasă și se refugiază într-un far la un cuplu care are ca animal de companie un mic dragon. Aici băiatul poate răsufla ușurat, dar nu se poate odihni prea mult timp, deoarece părinții săi adoptivi îl vor găsi mai devreme sau mai târziu.

/Familie americană, Fantezie, Aventură; 6+/

SingStreet (Sing Street)

Dublin, 1985. un tânăr membru al familiei Lalor formează o trupă de adolescenți pentru a cuceri dragostea unei fete și a scăpa de problemele familiei. Trupa de băieți crește din ce în ce mai mult, iar băieții își exprimă furia și rebeliunea adolescenței prin vestimentație și muzică. Iar prin intermediul trupei și al relației romantice și pline de umor dintre îndrăgostiți, se dezvăluie mediul cultural al Irlandei anilor 1980 și viziunea, sau lipsa ei, a tinerei generații.

/American, irlandez, britanic, muzical, comedie; 12+/

Pattaya (Pattaya)

Franky și Krimo își lasă în urmă viețile monotone și călătoresc în faimoasa și diabolica stațiune balneară thailandeză Pattaya. Pentru a obține cazare ieftină aici, le vine ideea nebunească de a se înscrie la Campionatul Mondial de Box al Piticilor. Acest lucru le transformă vacanța de vis în cea mai nebună și periculoasă aventură din viața lor.

/Comedie franceză; 16+/

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//