Proiecții cinematografice săptămânale - din 20 octombrie 2016Proiecții cinematografice săptămânale: divertisment plin de acțiune și comedie

Plănuiți să mergeți la cinema săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Celebrul personaj al lui Tom Cruise revine în acțiune, maeștrii divertismentului fură bani, un rege norvegian, un astronaut rus și chiar un doctor român au probleme. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă în cinematografele de joi din această săptămână!

Jack Reacher: Nu te mai întoarce niciodată

Jack Reacher(Tom Cruise) se întoarce cu propriul său brand de justiție în această continuare foarte așteptată. Locotenentul Susan Turner(Cobie Smulders), actuala șefă a vechii unități de detectivi a lui Reacher, este arestată pentru trădare. Reacher nu se îndoiește de nevinovăția ei, dar pentru a o dovedi trebuie să o scoată din închisoare și să descopere o vastă conspirație guvernamentală. Evenimentele escaladează rapid, iar pentru cei doi evadați, nu doar viețile lor sunt în joc, ci și propria lor viață. În acest proces, Reacher descoperă un secret care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna...

Vârstă: 16+
Stil: acțiune
Națiune: americană
Lungime: 118 minute
Regizor: Edward Zwick

EdwardZwick (Edward Zwick)

Povestea este centrată pe David Scott Ghant(Zach Galifianakis), care începe o aventură cu colegul său și decide că este timpul să elibereze angajatorul lor de un anumit capital. Cu ajutorul iubitei sale(Kristen Wiig), strânge aproape 20 de milioane de dolari, dar poliția nu-l lasă să scape cu asta.

Vârstă: 16+
Stil: acțiune, comedie
Națiune: americană
Lungime: 94 minute
Regizor: Jared Hess

Ultimul rege (Birkebeinerne)

În 1206, Norvegia este afectată de un război civil. Fiul nelegitim al regelui, Håkon Håkonsson, care dorește moartea a jumătate din regat, este ajutat în secret de doi bărbați. Ultimul rege este povestea unui om care a schimbat pentru totdeauna soarta națiunii și a țării sale.

Vârstă: 16+
Stil: acțiune, aventură
Națiune: norvegiană
Lungime: 99 minute
Regizor: Robert K: Nils Gaup

Gagarin (Gagarin. Pervyy v kosmose)

Yuri Gagarin(Yaroslav Zhalnin) a fost ales dintre peste 3.000 de piloți de vânătoare pentru a deveni primul din istoria lumii care a zburat în spațiu. În timpul zborului din 12 aprilie 1961, Gagarin a făcut înconjurul Pământului în 108 minute la bordul navei spațiale Vostok 1. Lansarea a fost precedată de o instruire amplă.

Vârstă: 12+
Stil: istoric, dramă
Națiune: rusă
Lungime: 108 minute
Regizor: Pavel Parkhomenko

Bacalaureat (Bacalaureat)

Romeo Aldea(Adrian Titieni) este medic într-un mic oraș de munte din Transilvania. Fiica sa, Eliza(Maria-Victoria Dragoș), plănuiește să îl părăsească pe el și orașul când va împlini 18 ani pentru a-și continua studiile în străinătate. Eliza câștigase o bursă pentru a studia psihologia în Marea Britanie. Studiile ei merg bine, dar cu o zi înainte de examenul final este atacată și agresată. Trauma îi amenință întregul viitor. Romeo vrea să ajute, dar trebuie să facă alegeri dificile. Fiecare soluție este contrară valorilor pe care le-a învățat fiica sa.

Limită de vârstă: 16+
Stil: dramă
Naționalitate: română, belgiană, franceză
Lungime: 130 minute
Regizor: Cristian Mungiu

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//