Proiecții cinematografice săptămânale - din 22 decembrie 2016Lansările cinematografice săptămânale - Will Smith merge la Oscar

Plănuiți să mergeți la cinema săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Will Smith se întoarce într-un rol suspect de Oscar, Matthew McConaughey are parte de prima sa voce din istorie, Bryan Cranston și James Franco se află față în față, va ninge în Barcelona, în timp ce frații noștri din Nord încearcă să cucerească publicul cu o dramă. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă pentru lansările de joi din această săptămână!

Frumusețeneașteptată (Collateral Beauty)

Un om de afaceri de succes din New York(Will Smith) suferă o tragedie teribilă care îi schimbă viața. Incapabil să suporte greutatea a ceea ce i s-a întâmplat, el este amorțit de tot ceea ce l-a înconjurat. Se îndepărtează din ce în ce mai mult de lumea lui... atât de mult încât vechii lui prieteni se tem de o nouă tragedie. Ei fac un plan pentru a o salva.

Vârstă: 12+
Stil: dramă
Națiune: americană
Lungime: 97 minute
Regizor: David Frankel

Énekelj! (Cântă)

Buster(vocea lui Matthew McConaughey) este un koala care deține un teatru. El este disperat să își recâștige gloria pierdută, așa că organizează cel mai mare concurs de cântat din lume, care atrage multe animale care vor să devină vedete. Există, de exemplu, un șoarece arogant și glumeț, un elefant adolescent cu trac sau o scroafă stresată de 25 de purceluși. Oaia Eddie(cu vocea lui John C. Reilly), cel mai bun prieten al lui Buster, îl va ajuta pe managerul teatrului să organizeze evenimentul.

Vârstă: 6+
Stil: animație, musical, comedie
Națiune: americană
Lungime: 108 minute
Regizor: Garth Jennings

De ce el? (De ce el?)

Ned Fleming(Bryan Cranston) este un tată care își protejează copilul de vânt, din momentul în care acesta s-a născut și până când devine oficial adult. Când Stephanie(Zoey Deutch) îi prezintă iubitul ei(James Franco) tatălui ei, dezamăgirea lui Ned nu este mică. Este nebun și insuportabil, dar și foarte bogat. Cei doi bărbați sunt obligați să se ciocnească. Când Laird o cere pe Stephanie în căsătorie, Ned explodează de furie. Singura modalitate de a se împăca este să petreacă un weekend împreună...

Vârstă: 16+
Stil: comedie
Națiune: americană
Lungime: 111 minute
Regizor: John Hamburg

Căderide zăpadă în Barcelona (Barcelona, nit d'hivern)

Barcelona se pregătește cu febrilitate pentru sărbătorile de iarnă, iar întregul oraș vibrează de dragoste și magie. Tânărul cuplu Carles(Miki Esparbé) și Laura tocmai au născut primul lor copil. Bunica Carmen(Montserrat Carulla) are de făcut un anunț important: dragostea a ajuns-o din urmă - dar, din păcate, nu toată lumea este încântată să audă vestea bună. Adrian(Cristian Valencia) și Angel(Laura de la Isla) sunt colegi de cameră: împart totul. Atunci când întâlnesc o fată frumoasă, se dovedește că împărțirea nu este întotdeauna o idee bună. Un romantic incorigibil, Oscar este hotărât să aibă o aventură de o noapte fără să se îndrăgostească până peste cap de partenera sa. Iar Jaume simte dragostea pentru prima dată în ultimii 50 de ani, când o franțuzoaică misterioasă apare în viața lui.

Vârstă: 16+
Stil: comedie, romantic
Națiune: spaniolă
Lungime: 95 min
Regizor: Dani de la Orden

Ceamai fericită zi a lui Olli Mäki (Hymyilevä mies)

1962, Finlanda. La doar 25 de ani, campionul european de box amator Olli Mäki(Jarkko Lahti) este pe cale să lupte în cel mai important meci al vieții sale: titlul mondial. Provenind dintr-o familie umilă, Olli se trezește brusc în lumina reflectoarelor, cu o țară întreagă care îl sărbătorește și cu așteptări mari pentru marea luptă. Dar Olli nu se află doar sub presiunea presei și a opiniei publice, ci și ambițiosul său antrenor Elis(Eero Milonoff) îl împinge la limită. Și apoi, cel mai rău lucru care i s-ar putea întâmpla se întâmplă într-un moment în care doar Olli are nevoie de toată concentrarea și perseverența lui. O întâlnește pe frumoasa Raija(Oona Airola) și se îndrăgostește.

Vârstă: 12+
Stil: dramă, sport
Naționalitate: finlandeză, suedeză, germană
Lungime: 92 min
Regizor: Juho Kuosmanen

(Sursa fotografiei de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//