Proiecții cinematografice săptămânale - din 22 septembrie 2016Proiecțiile cinematografice săptămânale: totul este aici

Încă o săptămână, încă un film care să concureze pentru atenția spectatorilor. Printre cele cinci producții se numără și un lungmetraj maghiar regizat de Attila Gigor. Vor fi, de asemenea, trei concurente americane, un thriller, un western și, pentru a-i distra pe copii, o poveste animată. De asemenea, va fi prezentat un film romantic grecesc cu un actor premiat cu Oscar. Dar haideți să aflăm puțin mai multe despre ce ne așteaptă la lansările cinematografice de joi din această săptămână!

Ceișapte magnifici

Orașul Rose Creek depinde de maleficul om de afaceri și lider de bandă Bartholomew Bogue pentru a ține orașul sub control și pentru a colecta pământ pentru munca sa. Cetățenii disperați hotărăsc că e de ajuns și angajează șapte străini pentru a-i proteja de huligani. Cei șapte mercenari, fiecare cu un caracter diferit, cred că sunt în joc mult mai mulți bani decât sunt plătiți de către orășenii aparent săraci, așa că își asumă sarcina.

/Western american, acțiune; 16+/

/Regizor: Antoine Fuqua/

Nervul (Nerve)

Vee(Emma Roberts), o tânără femeie, se înscrie la un joc de pariuri online interactiv numit Nerve, în care poate câștiga sume de bani din ce în ce mai mari dacă îndeplinește anumite sarcini. Oricine se poate alătura jocului în calitate de observator extern. Prima sarcină a lui Vee este să sărute un străin. Atunci îl întâlnește pe Ian(Dave Franco), cu care intră în situații din ce în ce mai grave. Dacă Vee dă greș, pierde totul. În curând își dă seama că miza este mult mai mare decât câteva sute de dolari.

/American thriller; 16+/

/Direcția: Henry Joost și Ariel Schulman/

Berzele (Storks)

În zilele noastre, bebelușii de barză nu mai sunt purtați de bebeluși de barză. Acum, ei predau pachetul gigantului global de internet Cornerstore.com, care face treaba. Junior, un angajat important al companiei, activează din greșeală mașina de făcut păpuși și creează o fetiță adorabilă, dar total ilegală. Disperat să repare greșeala, decide să livreze el însuși pachetul înainte ca șeful său să observe. În călătoria sa aventuroasă, prietenul său uman Tulip îi vine în ajutor.

/Familie americană, animație, comedie; 6+/

/Director: Nicholas Stoller și Doug Sweetland/

Fântâna

Povestea se petrece la o benzinărie unde are loc o crimă. În spatele puțului lui Dumnezeu este blocat un microbuz plin de prostituate care se îndreaptă spre vest. Apare și fiul alcoolic care lucrează acolo, iar situația devine și mai complicată.

/Dramă maghiară; 16+/

/Realizator: Attila Gigor/

Dragoste fără margini (Enas Allos Kosmos)

Plasat în Grecia contemporană, Boundless Love spune povestea unui străin și a iubirii sale grecești în trei povești separate. În fiecare poveste, o generație diferită se îndrăgostește într-o perioadă în care întreaga Europă de Sud este zguduită de o criză socio-economică severă, dar firele se întrepătrund în cele din urmă și, împreună, evocă un impact emoțional extraordinar asupra tuturor spectatorilor. Dragoste fără frontiere este o mărturie puternică a faptului că, indiferent cât de mult se luptă oamenii, indiferent de cât de multe greutăți întâmpină, adevărul, frumusețea și umanitatea nu sunt distruse, iar dragostea poate înflori în cele mai întunecate ore.

/romantism grecesc, dramă; 12+/

/Realizator: Christopher Papakaliatis/

(Sursa pentru imaginea de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//