Proiecții cinematografice săptămânale: din 28 iulie 2016!Proiecțiile cinematografice săptămânale - Jason Bourne ajunge în sfârșit!

Săptămâna aceasta se lansează două filme importante în cinematografele din țară. Una este mult așteptată, cealaltă...cum să spunem...vom vedea! Primul este Jason Bourne, care nu va reveni pe marele ecran cu distribuția celui de-al patrulea episod, ci cu distribuția fantastică a trilogiei originale, cu Matt Damon în rolul principal, în timp ce al doilea este o reimaginare a unui clasic etern, Ghostbusters for Women. Celor două filme li se va alătura o altă producție numită Weak Murder Squad, care nu trebuie confundată cu Suicide Squad, cu Will Smith, Margot Robbie și Jared Leto. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne rezervă proaspetele lansări cinematografice de joi, săptămâna aceasta!

JasonBourne (Jason Bourne)

După ce Jason Bourne(Matt Damon) și-a pierdut nu doar memoria, ci și iubita și a lansat o campanie împotriva CIA, Nicki Parson (Julia Stiles), el dispare de pe hartă. Dar liniștea lui nu durează mult; știe cine este, dar nu și cine l-a creat. El încearcă să descopere secretele trecutului său.

/Acțiune americană; 16+/

Ghostbusters

Erin Gilbert(Kristen Wiig) și colega ei Abby Yates(Melissa McCarthy) cred în fantome. Atât de mult încât au scris o carte despre existența lor. Dar nu au avut succes și au fost ținta disprețului și a ridicolului. Ani mai târziu, când tot mai multe fantome apar în Manhattan, Erin, Abby și alți doi colegi trebuie să se ocupe de ele.

/Fantezie americană, acțiune, comedie; 12+/

Echipa SinisterSquad

Când o forță supranaturală amenință Pământul, Statele Unite ale Americii organizează o echipă specială pentru a evita pericolul.

/Acțiune americană; 16+/

(Sursa imaginii de pe coperta filmelor săptămânale)
(Istoria filmelor săptămânale aici și aici)

//milos//