Proiecții cinematografice săptămânale - din 8 decembrie 2016Proiecțiile cinematografice săptămânale - Ne așteaptă o săptămână proastă

Plănuiți să mergeți la cinema săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Ne așteaptă o săptămână mai puțin aglomerată, dar mai sunt încă multe de văzut. Marile corporații pot vedea cum arată o petrecere adevărată, Aaron Eckhart este încurajat de succesul filmelor de groază din acest an, așa că s-a angajat, iranienii își încearcă norocul cu o dramă care a avut un succes uriaș la Festivalul de Film de la Cannes și chiar și ungurii se ocupă de o producție. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne rezervă proaspetele lansări cinematografice de joi, săptămâna aceasta!

Petrecere deCrăciun la birou

Ce se întâmplă când petrecerea de Crăciun de la birou este organizată fără aprobarea șefului de către frumoasele tale colege? Cea mai mare și mai nebună abatere din lume. Pomi de Crăciun în flăcări, plimbări cu sania pe scări, Moș Crăciun, un DJ super sexy și băutură din belșug. Găzduit de Jason Bateman, T.J. Miller, Olivia Munn și Jennifer Aniston. Nu ratați cea mai tare petrecere de companie a anului!

Vârstă: 16+
Stil: comedie
Națiune: americană
Lungime: 105 minute
Regia: Josh Gordon și Will Speck

Clientul (Forushande)

Emad(Shahab Hosseini) și Rana(Taraneh Alidoosti) sunt forțați să fugă atunci când blocul în care locuiesc aproape că se prăbușește peste ei din cauza construcției de alături. Cuplul trebuie să găsească un nou loc unde să locuiască peste noapte, așa că apelează la ajutorul unui prieten care le oferă o subînchiriere la etajul unei case din apropiere. Dar fosta chiriașă nu a dispărut fără urmă: femeia refuză să-și ia lucrurile și se dovedește că a fost o prostituată care primea clienți în apartament. Cuplul pare să aibă parte de o serie de aventuri ciudate, culminând cu atacul lui Rana la duș. Ea scapă cu răni externe minore, dar șocul mutării, stresul provocat de mutare și evenimentele din ce în ce mai surprinzătoare pun la încercare sentimentele dintre Emad și Rana.

Limita de vârstă: 12+
Stil: dramă
Naționalitate: Iraniană, Franceză
Lungime: 125 minute
Regizor: Asghar Farhadi

Rece de Kalandar

Mehmet este un bărbat care locuiește cu cei doi copii, soția și mama sa într-un sat de munte de la Marea Neagră. Își câștigă existența crescând animale, dar speră, de asemenea, să găsească în munți minerale valoroase care să îl scoată pe el și familia sa din sărăcie. Soția și mama sa, însă, sunt extrem de deprimante și inutile. Descurajat, Mehmet își recapătă speranța când aude de un turneu de lupte cu tauri în Artvin.

Limita de vârstă: 12+
Stil: dramă
Naționalitate: maghiară, turcă
Lungime: 130 minute
Regizor: Mustafa Kara

Încarnat

Un om de știință(Aaron Eckhart) are capacitatea de a intra în subconștient. El îl folosește pentru a încerca să salveze un băiat de un demon invadator cu puteri pe care nu le-a mai întâlnit în cazurile anterioare.

Vârstă: 18+
Stil: horror
Națiune: americană
Lungime: 91 min
Regizor: Brad Peyton

(Sursa imaginii de pe coperta filmului săptămânal)
(Povești de pe coperta filmului săptămânal aici și aici)

//milos//