Proiecții săptămânale la cinema - Vine The Nice Guys!Proiecții cinematografice săptămânale: 26 mai 2016

Programul din această săptămână va fi destul de puternic. Urmează The Good Guys, cu doi actori geniali, cu multe glume dure. Ne așteaptă cu nerăbdare versiunea cinematografică a unuia dintre cele mai populare jocuri pe calculator, Warcraft. Există, de asemenea, un film de aventuri norvegian palpitant, o comedie germană, iar americanii au filmat viața lui Pele, considerat cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, pe care îl putem urmări acum. Așadar, haideți să aflăm puțin mai multe despre ceea ce va ieși de joi săptămâna aceasta!

Băieții de treabă

Suntem în 1970 în Los Angeles. Două crime par să se întâmple independent una de cealaltă în același timp: o femeie dispare și un star porno se sinucide. Jackson Healy(Russell Crowe) face echipă cu detectivul particular Holland March(Ryan Gosling) pentru a descoperi adevărul. Investigația le pune viețile în pericol, pe măsură ce o conspirație la nivel înalt se desfășoară sub ochii lor, ducând la un asasin de succes și implicându-l pe președintele Curții Supreme de Justiție.

/Comedie americană de acțiune; 16+/

Warcraft: Începutul (Warcraft)

Pașnicul regat Azeroth este foarte aproape de război atunci când populația sa este amenințată de o invazie terifiantă de orci. Orcii au fugit de pe pământurile lor muribunde pentru a găsi și a coloniza unul nou pentru ei. Un portal s-a deschis între cele două tărâmuri, permițând orcilor, pe cale de dispariție, să ajungă pe tărâmul oamenilor.

/Fantastic american; 12+/

Pele (Pele: nașterea unei legende)

Filmul spune povestea modului în care un băiat brazilian fără bani, dar cu un talent diabolic, a devenit cel mai mare fotbalist din toate timpurile, marcând un gol victorios la vârsta de 17 ani pentru ca țara sa să devină campioană mondială. După o copilărie dificilă, Pelé(Kevin de Paula) a combinat stilul său unic de joc cu un spirit invincibil pentru a deveni un adevărat mare fotbalist, care și-a schimbat chiar și propria țară.

/Biopic american; 12+/

Expediție de salvare în Arctica (Operasjon Arktis)

Furtunile de iarnă fac ravagii în fiecare zi în sălbaticul Ocean Arctic, iar soarele a dispărut aproape complet de pe cer. Aici locuiesc Julia, în vârstă de 13 ani, și surorile sale gemene Ida și Sindre, în vârstă de 8 ani. Aceștia au eșuat pe insula pustie Half Moon în urma unei greșeli tragice. Nimeni nu știe că sunt acolo. Depășindu-și temerile și înfruntând pericolul, ei sunt nevoiți să înfrunte vremea aspră, animalele sălbatice și lipsa de hrană și trebuie să găsească rapid o modalitate de a comunica cu continentul.

/Aventură norvegiană, familie; 12+/

Der geilste Tag (Ceamai fierbinte zi)

Pianistul amuzant și ambițios Andi și Benno, care preferă să stea liniștit și să se relaxeze, au un singur lucru în comun: amândoi sunt pe cale să moară. Amândoi decid să trăiască cea mai proastă zi din viața lor înainte de a se însănătoși.

/Comedie germană; 16+/

(Sursa pentru imaginea de copertă a filmului Weekly Movie Previews)
(Sursa pentru poveștile din Weekly Movie Previews)

/milos/