Proiecțiile cinematografice săptămânale (din 23.02.2017) - John Wick revine!Proiecții cinematografice săptămânale - din 23 februarie 2017

Plănuiți să mergeți la cinema săptămâna aceasta, dar nu știți ce să vedeți? Noi vă putem ajuta! Keanu Reeves se întoarce într-unul dintre cele mai bune roluri ale sale, vedem performanța vieții lui Casey Affleck, italienii fac echipă cu francezii pentru o dramă, în timp ce ungurii se dau în spectacol cu Imre Csuja. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă la proiecțiile de joi din această săptămână!

John Wick: Capitolul doi

Asasinul pensionat John Wick (Keanu Reeves) nu se odihnește niciodată. După ce a transformat New York-ul într-un câmp de luptă și a eliminat o armată de ucigași în căutarea răzbunării, războinicul singuratic s-a întors în ring. Fostul partener al lui Wick, o misterioasă organizație internațională de asasini, vrea să preia controlul organizației, așa că îl convinge pe amicul său să se întoarcă în luptă. Wick este legat de jurământul său și călătorește cu reticență la Roma pentru a-i înfrunta pe unii dintre cei mai periculoși asasini din lume. Iar legenda se trezește într-un război și mai dur, și mai brutal.

Limita de vârstă: 18+.
Stil: acțiune, crime, thriller
Națiune: american
Regizor: Chad Stahelski

Ch ChadStelshane, Chad Stelshane (Manchester by the Sea)

Nu e ca și cum ar fi avut o viață atât de grozavă până acum, dar Lee(Casey Affleck) insistă. Dar când se trezește responsabil pentru nepotul său adolescent după moartea fratelui său, este nevoit să renunțe la tot și să se mute înapoi în orășelul în care a crescut. Și unde ne așteaptă prea multe amintiri. Femei vechi, prieteni vechi, secrete vechi. Și sarcina: să-și depășească durerea și poate începe o nouă viață - cea aleasă pentru ea de fratele ei, tatăl adolescentului de care a fost însărcinată să aibă grijă.

Limita de vârstă: 16+.
Stil: dramă
Națiune: american
Lungime: 135 minute
Regizor: Kenneth Lonergan
6 filme nominalizate la Oscar!

Fai Bei Sogni(Vise plăcute )

1969, Torino. Massimo(Valerio Mastandrea), în vârstă de nouă ani, își vede viața perfectă distrusă de moartea mamei sale. Băiatul este incapabil să accepte inacceptabilul, deși preotul spune că mama lui este deja în rai. Massimo crește și devine jurnalist. În timp ce se pregătește să vândă casa părinților săi, este nevoit să se confrunte cu trecutul său traumatizant.

Limita de vârstă: 12+.
Stil: dramă
Naționalitate: italiană, franceză
Lungime: 135 minute
Regizor: Marco Bellocchio

Comedie/romantism bazat pe blogul Viktoriei Bihari "Tékasztorik", în care Viku încearcă să găsească (una dintre) marile iubiri ale vieții sale.

Limită de vârstă: 12+
Stil: comedie
Națiune: maghiară
Lungime: 100 minute
Regia: Csaba Martin și Kála Czupi

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//