Proiecțiile cinematografice săptămânale: din 25.08.2016 sosește "Uriașul" lui Steven Spielberg!Proiecții cinematografice săptămânale - 25 august 2016

Dacă vreți să vedeți un film nou săptămâna aceasta, veți avea probleme, deoarece nu veți avea prea multe opțiuni. Cei mai mulți vor opta probabil pentru producția legendarului regizor Steven Spielberg, care a debutat în America în urmă cu câteva săptămâni, fără prea mare succes. De asemenea, va exista un thriller polițist coprodus de mai multe țări nordice și, în sfârșit, un film de groază care ar putea chiar să surprindă în ceea ce privește încasările. Dar haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă pentru lansările de joi din această săptămână!

Uriașul prietenos (The BFG)

Sophie(Ruby Barnhill) se trezește într-o zi și constată că o mână uriașă o apucă și o ia cu ea. Tocmai când crede că totul este pierdut, descoperă că a fost capturată de un uriaș prietenos(Mark Rylance). Totuși, nu toți giganții sunt atât de pașnici; lumea este amenințată de nouă specii care mănâncă oameni. Fetița și noul ei prieten pornesc să o viziteze pe regina Angliei și să o avertizeze de pericolele care îi pândesc regatul.

/Familie americană, Fantezie, Aventură; 6+/

poșta cu sticle (Flaskepost fra P)

Anul este 2009. În largul coastei Scoției, o sticlă specială ajunge la țărm cu un mesaj scris cu sânge în interior, un apel la ajutor din partea unei perechi de frați. Poliția locală investighează imediat și descoperă că mesajul a fost trimis din Danemarca. Detectivul Carl Morck(Nikolaj Lie Kaas) începe să deslușească detaliile cazului.

/Daneză, norvegiană, suedeză, germană, thriller polițist; 16+/

Blindsight (Don't Breathe)

Un grup de tineri adolescenți, doi băieți și o fată, se hotărăsc să intre prin efracție în casa unui orb, pentru că pot obține cu ușurință și fără riscuri o sumă mare de bani. Se zvonește că bărbatul misterios ar ascunde milioane de dolari acasă. Ar fi crima perfectă. Dar aceasta este cea mai mare greșeală pe care au făcut-o vreodată.

/American horror; 18+/

( Sursa imaginii de copertă a filmului săptămânal)
(Povești de lansări săptămânale de filme aici și aici)

//milos//