Proiecțiile cinematografice săptămânale: o avalanșă de filme din 11 august 2016!Proiecții cinematografice săptămânale - 11 august 2016

Șase filme noi vin în țara noastră săptămâna aceasta, iar unele dintre ele sunt foarte plăcute. Pentru mamele care s-au săturat de zilele aglomerate din timpul săptămânii și vor să se bucure de un film bun, vine Bad Mums. De asemenea, avem parte de un remake al unui clasic etern, Ben Hur, care pare incitant din avanpremiere. După o întârziere de câteva săptămâni, vom putea vedea și un film cu rechini, The Reef, precum și o acțiune britanică, o comedie spaniolă și o altă acțiune americană. Cei care plănuiesc o vizită la cinema în această săptămână au de unde alege. Haideți să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ne așteaptă de joi în această săptămână!

Mame rele

O femeie(Mila Kunis) trăiește o viață aparent perfectă: are copii, o casă frumoasă, un aspect uimitor de sexy și chiar o carieră pe drumul cel bun. Dar toate acestea au un preț, iar munca și angajamentul o lasă epuizată. Atât de mult încât tânjește să scape de toate acestea. Împreună cu alte două mame aflate în situații similare(Kathryn Hahn, Kristen Bell), ele decid să renunțe la responsabilitățile lor tradiționale și să ia o vacanță de la rutina zilnică, caracterizată în principal de excese și de căutarea plăcerii.

/Comedie americană; 16+/

Ben-Hur (Ben-Hur)

Un remake al clasicului din 1959, Ben Hur spune povestea prințului Judah Ben-Hur(Jack Huston), care este acuzat pe nedrept de trădare de către fratele său adoptiv Messala(Toby Kebbell), un ofițer al armatei romane. Lipsit de titlul nobiliar și obligat să devină sclav, este nevoit să își părăsească familia și dragostea(Nazanin Boniadi). El petrece mai mulți ani în derivă pe mare înainte de a se întoarce acasă, însetat de răzbunare. Dar în schimb găsește răscumpărarea.

/Istoric american, aventură; 12+/

The Shallows

Cu nimic altceva decât oceanul nesfârșit și o placă de surf... eroina filmului (BlakeLively) adoră să alunece singură pe valuri. Dar de data aceasta descoperă curând că nu este singur: un rechin ucigaș este pe urmele lui. El este lăsat singur pe o geamandură. Țărmul se află la doar douăzeci de metri distanță, dar nu este la îndemână: rechinul se învârte în jurul geamandurii, gata să atace. Dacă vrea să rămână în viață, trebuie să-și învingă frica... și să-și folosească inteligența.

/Thriller american, dramă; 16+/

Apelarea

Atunci când cei mai buni jucători de jocuri online primesc o invitație misterioasă de a juca un joc video plasat în realitatea virtuală, este aproape imposibil să reziste. Această nouă tehnologie poate duce experiența de joc la următorul nivel, ceea ce poate fi unic și antrenant pentru solicitanți. Cu toate acestea, evenimentele iau în curând o turnură sinistră: când un grup de soldați inamici îi atacă pe jucători, aceștia sunt nevoiți să realizeze că nu mai este vorba de un joc, ci de supraviețuirea lor însăși.

/Fantastic britanic, acțiune; 16+/

Ce noapte spaniolă! (Mi gran noche)

Șomerul José primește o ofertă specială de muncă de la o agenție de recrutare: este chemat să participe la înregistrarea unei emisiuni de televiziune pentru o mare petrecere de Anul Nou la Madrid, la mijlocul lunii august. Sute de oameni ghinioniști ca el vor fi închiși împreună timp de o săptămână pentru a transpira zi și noapte pe platou, în timp ce vor face sex, se vor distra și vor sărbători falsul An Nou în moduri idioate - iar și iar. Și, în tot acest timp, nimeni nu este fericit. Iar echipele de televiziune încearcă să surprindă fețe zâmbitoare și oameni frumoși într-o sudoare sângeroasă, în timp ce accidentele și tot felul de dificultăți neașteptate complică iluzia celei mai fericite zile.

/Comedie spaniolă; 16+/

Înnumele lui Ben Hur

/Acțiune americană; 16+/

(Sursa imaginii de copertă a săptămânii cinematografice)
(Povești săptămânale despre cinematografie aici și aici)

//milos//