Proiecțiile săptămânale de cinema: filme de succes la orizont!Proiecții cinematografice săptămânale - 15 septembrie 2016

Încă o săptămână, încă un film, dar de data aceasta calitatea este garantată. Să sperăm... Deși multe continuări au eșuat de-a lungul anilor, de data aceasta se încearcă o altă continuare cu un palmares și un succes uriaș, pentru a vedea dacă poate fi mai bună decât predecesoarele sale. Inutil să mai spun că este vorba de Bridget Jones. În afară de asta, aveți multe de văzut dacă aveți chef de un film, deoarece există, de asemenea, un film palpitant de urmărire auto cu o distribuție de renume, o privire asupra modului în care unul dintre cei mai faimoși oameni ai timpului nostru, Edward Snowden, a ajuns unde este astăzi, și o poveste animată belgiană pentru cei mici. Dar haideți să aflăm puțin mai multe despre ce ne așteaptă la lansările cinematografice de joi din această săptămână!

Bridget Jonesva avea un copil (Bridget Jones's Baby)

Bridget Jones (Renée Zellweger) împlinește 40 de ani! După despărțirea de Mark Darcy, Bridget, proaspăt singură, vrea să se concentreze pe munca ei de producător de televiziune. Dar apoi frumosul Jack (Patrick DempseyBridget se trezește curând însărcinată, dar nu se poate decide cine este tatăl copilului ei.

/Comedie romantică britanică; 16+; Regia: Sharon Maguire /

[{{ oră}}

Casey(Nicholas Hoult), un tânăr turist american aflat în Germania, se îndrăgostește de Juliette(Felicity Jones), o americancă ce călătorește și ea în Europa. Când aceasta este diagnosticată cu o boală incurabilă, el decide să-l jefuiască pe Hagen(Anthony Hopkins), un șef al mafiei germane, pentru a plăti operația lui Juliette și a-i salva viața. Totuși, jaful nu decurge conform planului, iar Hagen îl prinde pe Casey, care reușește o evadare incredibilă. Urmează o urmărire de mașini de mare viteză pentru a salva pielea lui Casey și a ajunge la Juliette înaintea oamenilor lui Hagen.

/Thriller de acțiune britanic, german; 16+; Regizor: Eran Creevy/

Dosarele Snow den (Snowden)

Edward Snowden(Joseph Gordon-Levitt) a vrut să își servească țara. Deși sănătatea i-a pus capăt în curând carierei militare, i s-a oferit un loc în Secret Service ca specialist IT. Aici face o descoperire surprinzătoare: guvernul SUA poate supraveghea pe oricine din lume, poate asculta telefoane, poate citi e-mailuri, poate chiar să ne monitorizeze prin intermediul camerelor de luat vederi ale laptopurilor din propriile noastre case. Snowden, care crede cu tărie în libertate și în Statele Unite ale Americii, este pus în fața unei alegeri: fie va ajuta și el guvernul în ceea ce el consideră a fi acțiuni ilegale și lipsite de etică, fie va dezvălui ceea ce a aflat și va fugi...

/Thriller-dramă biografică americană; 12+; Regia: Oliver Stone/

Băiatulfantomă (Oliver Stone)

Leo nu este un băiat obișnuit cu o putere foarte specială. El are o boală misterioasă care îi permite să devină un băiat-fantomă: ieșind din corpul său, explorează orașul în figuri fantomatice zburătoare, în timp ce corpul său doarme liniștit pe pat. La spital, el întâlnește și se împrietenește cu un ofițer de poliție care a fost rănit în timp ce încerca să aresteze un gangster periculos. Scopul criminalului este de a prelua controlul aprovizionării cu energie a New York-ului și, prin aceasta, de a arunca metropola în haos. Leo își folosește abilitatea specială pentru a lucra cu poliția pentru a-l opri pe gangster și a preveni distrugerea New York-ului.

/Belgia, animație franceză; 12+; Regia: Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol/

(Sursa imaginii de copertă a proiecțiilor cinematografice săptămânale)
(Povești despre proiecțiile cinematografice săptămânale aici și aici)

//milos//